Jump to content

CaptainSlow

Super Membru
 • Posts

  815
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CaptainSlow

 1. Pe Orsova/Moldova Noua ai cateva sectoare de drum in lucru/macadam.Motru Tg.Jiu este bun iar de la Motru la Drobeta,anul trecut in mai,lucrau la drum in zona serpentinelor insa pe portiuni scurte.Moldova Noua/Resita este peticit cu asfalt valurit.vreo 20 km cu placi de beton,In luna mai inca astupau gropile.
 2. http://goo.gl/maps/nP9rj Motocicletele vor sta langa cort.
 3. ... Hai sa o lamurim ca intre barbati: vrem un raliu, pai hai sa punem bazele unui raliu moto! vrem o gargara, un raid de placere... si asta se poate. ... Eu nu inteleg ce relevanta are denumirea manifestarii atata timp cat nu este organizata de vreo Federatie de Motociclism,fie ea internationala sau nationala.Daca omului ii pica bine sa-i spuna raliu,apoi lasa-l in primejdie sa-i spuna asa.Citeste si tu regulamentul ala,vino cu propuneri pertinente catre cei implicati in organizare,nu te mai agata de termenul ala nenorocit. “De ce nu facem un concurs cu "care o are mai lunga?" “,sa fim seriosi,nimeni de aici nu-si face prea mari iluzii in privinta deznodamantului acestui concurs:Ianachim va lua locul 1 asa ca noi,ceilalti participanti la raliu,avem ocazia sa parcurgem kilometrii nostri intr-o atmosfera cat mai relaxata si in relativa siguranta.
 4. Imi cer scuze,nu am avut rabdare sa citesc paginile scrise in ultimele 4-5 zile.Intreb si eu,AMR-ul lu' DP este si el implicat in organizarea acestui eveniment?
 5. CaptainSlow

  Check This Out

  A gresit omu',cred ca asta e: originalul: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dtXFThyr764
 6. Daca tot vrei sa faci analiza psihologica a celor care"s-au bagat peste voi",incepe si tu ca un adevarat profesionist
 7. Excursii de 50 de m?!Apoi pt. atata lindic de drum eu nu-mi ridic nici macar cracu' sa ma sui pe Ducipal dapoi sa-l scot din staul
 8. Copilul meu doarme deja la ora asta,pot sa vorbesc si eu prostii pe topicul vostru?
 9. In cazul meu nu-i vorba de microbi,virusi,vreo stare de spirit aparte,stii bine ca nu-mi plac cliseele de genul asta.Pt. mine este un simplu miloc de transport.
 10. Nu-i stres,mergem pe Hidisel-Holod.Oricum nu-i nicio graba,asfaltul rece,sus pe platou posibil gheata pe portiunea din padure.Vii si tu?
 11. Haha,imi place ca te agiti,probabil acum iti rozi unghiile in fata monitorului si astepti sa-ti apara aplaudacii.Ups,imi cer scuze,eu nu am stiut ca trebuie neaparat sa fac dovada turelor executate si pe motociclism.ro pentru a justifica prezenta mea pe acelasi forum cu tine.Vezi tu,mai prunc,noi doi mergem in acelasi stil,ma refer aici la numarul de km parcursi/zi,cu diferenta ca eu imi permit sa NU fiu arogant cu toata lumea!
 12. Numai sa nu-si uite camera de filmat,ar fi pacat sa ajunga acas' doar cu amintirea marcajului dintre benzi In alta ordine de idei,felicitari Omgs pt. tura,foarte tare, indiferent daca ai terminat-o intr-o zi,doua sau zece
 13. Corect,eu am dat o tura cu o Honda
 14. Bafta,veti avea nevoie cu atat mai mult cu cat inteleg ca nu veti fi service multimarca.Departamentul de piese moto cu siguranta va supravietui,la piese auto de origine aveti preturi decente insa cu service-ul...in Oradea...
 15. Nice! Felicitari lui Silvio pt. locul 6 la general!
 16. Stei>Rachitele este in lucru,asfalt nou de la Sudrigiu la intersectia cu Poiana Aleului apoi cca 7 km pana la Boga macadam foarte prost intretinut.de la Boga la Padis/Ic Ponor/Doda Pilii este din nou in lucru/pregatiti pt. asfaltare(macadam) insa poti urca cu 40-50 km/h.De la Doda Pilii la Rachitele macadam acceptabil.
 17. Weekendul trecut era tot in lucru,sus la Cabana Padis numai ce urcasera cu trailerul sculele de asfaltat,segmentul de la Boga la Balileasa il poti urca cu 30- 40 km/h .De la Sudrigiu pana la intersectia cu Poiana Aleului e asfalt nou nout insa de la intersectie pana la Boga e jale!
 18. CaptainSlow

  Accidente

  @Special.K daca Florin are nevoie de ajutor dati de stire,sunt convins ca cei care citesc acest topic vor sari sa-l ajute!Sanatate si recuperare cat mai rapida! Cat despre comentariile de pe site-urile de stiri,no comment,o lume prea bolnava!
×
×
 • Create New...