dead_man_walking Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 day 1 bucuresti-buzau-ramnicu sarat-braila day 2 plimbari pe la rude intre braila shi galatzi, plus vizualizarea unor pregatiri ale DMC pentru intrunirea de la galatzi day 3 braila-buzau-nehoiu-intorsura buzaului-brashov day 4 brashov-fagarash- TRANSFAGARASHAN cap-coada -curtea de argesh-piteshti-targovishte day 5 targovishte-bucureshti dar astea vin in zilele ce vin ca acu sunt obosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Felicitari pentru tura Sa nu uiti maine sa bagi pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 day 1 bucuresti-buzau-ramnicu sarat-braila Felicitari pentru tura Sa nu uiti maine sa bagi pozele multzumesc!!! ca sa-mi dovedesc buna credintza pun poze din prima zi!!! mai multe poze nu am facut in prima zi pastram cardul shi bateriile pentru zilele 3 shi 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 day 2 plimbari pe la rude intre braila shi galatzi, plus vizualizarea unor pregatiri ale DMC pentru intrunirea de la galatzi cand ajung la galatzi dau peste baietzii de la Dunarea MC care se pregateau de intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 day 3 braila-buzau-nehoiu-intorsura buzaului-brashov de la omw-ul de la intrarea dinspre ramnic in buzau se vedeau muntzii the way to go poze pana in baraju de la siriu barajul de la siriu poze de la siriu la brashov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 day 4 brashov-fagarash- TRANSFAGARASHAN cap-coada -curtea de argesh-piteshti-targovishte day 4 partea I la fagarash in vizita la ghost!!! am mai trecut shi prin curtea de argesh da nu am avut inspiratzia sa-l pozez pe tiranspider!! ma revanshez data viitoare!!! poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 part II shi ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Frumoase pozele,sper sa pun si eu cat de curand poze de prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 ...fain... oare as putea vreodata sa fac atatia km cat faceti voi in 5 zile...? eu am facut mia in 4 luni... cat consuma "mobra" ta si cu cat ai mers DMW-ule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 ...fain... oare as putea vreodata sa fac atatia km cat faceti voi in 5 zile...? eu am facut mia in 4 luni... cat consuma "mobra" ta si cu cat ai mers DMW-ule? 1. mia in 4 luni prin orash!!! 2. the great shadow a consumat la drumu asta 3.75% 3. de mers am mers peste 1000 km pe drumurile cat de cat drepte cu o viteza medie de 90-100 km/h ca sa admir shi peisajele shi sa am shi timp sa opresc sa fac poze cand vad ceva demn de aparatul meu shi sa nu uzez motorul prea rau ca e al meu :yikes: iar prin muntzi cu cat mi-a permis drumul 4. potzi sa faci lejer 300 km pe zi fara sa te grabeshti, cu opriri destul de dese pentru realimentare ( benzina, mancare etc.) shi poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nu ies des cu ea ca fac 5 min pe jos pana la serviciu. 9oo km prin oras si la mare vreo 700 sper sa reglementez kestia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 sal DMW sper sa fi avut drum si distractie placute.. intrebare... ce faci in weekend?? ca mai avem cateva saptamani(aproape o luna) si vine zapada (la munte) daca reusesc sa fac rost de ceva locuri de cazare prin munte ce zici veniti la un gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 sal DMW sper sa fi avut drum si distractie placute.. intrebare... ce faci in weekend?? ca mai avem cateva saptamani(aproape o luna) si vine zapada (la munte) daca reusesc sa fac rost de ceva locuri de cazare prin munte ce zici veniti la un gratar? avem nunta in DAC MOTORS!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Frumoase pozele,sper sa pun si eu cat de curand poze de prin tara Poze cu zapada. Pai grabeste-te ,ca toata vara ai stat doar de strans post-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Poze cu zapada. Pai grabeste-te ,ca toata vara ai stat doar de strans post-uri. are dreptate omu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Bravos, bravos! Absolut superb!!! Nu stiu ce e pe acolo prin zona Transfagarasan dar parca e incarcata cu energie pozitiva. Te simti alt om, te simti liber, uiti de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 pao nu comitem un gratarel...."INCARCAT DE ENERGIE" pana sa vina zapada ???.... niste conditii de cazare s-ar gasi aproape moka (pt grup limitat) si inca mai e timp sa faca si reptile ceva poze la cativa km de capra se poate aranja pt cateva locuri conditii bunicele da numa ca tre sa stiu din timp ??? ce zice voi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate