atreja Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 (editat) Unii au motoare mari, fac burnout-uri, fac diverse "trucuri" ca au cu ce....dar ce te faci atunci cand cei cu motoare mici se sparg in figuri? RAZI CA UN NESIMTIT!!! La "parada motociclistilor" a aparut un tip de..sey..cam 15-16 ani, cu cercelu cu pietricica la purtator, cu geaca tip "Harrison" rosu ci negru si figura de "dur" afisata pe fata... A incercat si el sa faca un burnout,dar, motorul fiind de 125...nu prea i-a mers..nici fum nu scotea....L-am filmat si eu sa arat si altora cu ce se mandrea el...asa ca enjoy people Editat Septembrie 10, 2006 de atreja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Ce motor ai? Eu am un RGV de 250cc... ce inseamna asta in viziunea ta? N-am voie sa fac burn-out? Nu inteleg... Mi-am luat motor mic pentru a invata sa fac lucrurile astea... nu sa ma urc direct pe 1000 si sa mor ca prostul. Daca unii au motoare mari... nu-i vad pe multi dintre ei sa si le fi luat pe banii lor... la mine e primul motor luat din banii mei pe munca mea. Ai ceva cu genul asta de motociclisti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 atreja , tu ai motor ?Sau esti motociclist de tastatura ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 da' filmuletul nu-l pui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Chiar asa filmuletul nu-l pui?ce are daca facem "tricuri" doar asa te inveti mai bine,chiar si la burn-out inveti ceva,ca sunt al dreq de scumpe cauciucurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 Asta e un topic timpit, pus cu intentia de a crea un flame. Au aparut foarte multi trolli pe forum in ultimele doua zile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 un fel de haide sa haidem....bietii pusti,fac si ei ce stiu,daca vor sa se exerseze pe banii lu'taticu' care e problema? Asa ca hai noroc...si poate va ganditi la topicuri ceva...mai interesante! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atreja Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 am vrut sa pun filmuletul dar fiind 3gp nu pot...o sa caut un convertor si-l pun ass soon as possible Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 1. Topicul nu isi are locul aici. 2. E menit sa instige la flame. 3. Ai sectiunea motociclisti in fiecare zi pentru relatarea intamplarilor in cadrul unor topicuri deschise. Closed Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate