Sari la conținut

syserror

INACTIV
  • Număr conținut

    240
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de syserror

  1. Prietene NU ASTA E SOLUTIA. Vrei sa schimbi ceva? Fii tu exemplul.
  2. Pentru administratorii acestui site. Va rog sa inchideti acest topic. Se regasesc aici multi specialisti in ale motociclismului si BARFESC un individ necunoscut pentru multi dintre ei. Acesti necunoscuti in acest moment greu pentru prietenii si familia lui Bob nu fac altceva decat sa vorbeasca... Doar atat... Macar din bun simt incetati cu comentariile, cititi si bagati la cap, inchideti ochii macar pentru un minut si rugati-va pentru sufletele tuturor care s-au dus...
  3. ba cati l-ati cunoscut? mai taceti dreacu din gura... specialistilor (pentru cei care se simt) care nu aveti habar unde e schimbatorul de viteza.
  4. ce ma bucu ca inca mai exista bercenarii... vedeti... am facut si eu o treaba buna...
  5. Din pct de veddere rutier nu pateste decat ce am zis mai sus. Pe civil daca familia deschide proces... poate, poate rezolva ceva. Da o suna pe prietena lui ca sa vina acolo.
  6. Vorba 'ceea: "DA, DA, DA... Sa sugi ... de ziua ta." pt A5
  7. Deci: pentru a se lamuri tot. 1. Nu mai aduceti injurii ca tot noi picam de maidanezi prosti si inculti. 2. Nu deformati adevarul. Motociclistul circula pe banda 2 regulamentar si nu cu viteza mare..., autoarea accidentului pe banda 3. Locuind in zona aia si conducand autotrenul Audi A5 de 40 de tone s-a gandit sa faca dreapta. Din cauza faptului ca era un soare foarte puternic la ora 19:30 purta ochelari de soare gen Masca de sudura. Dupa ce s-a asigurat in oglinda de pe partea dreapta ca coafura rezista si ca nu il rateaza pe motociclist a tras cu ambele maini de volan sa faca dreapta. Motociclistul, circuland cu o viteza de aproximativ 3-400 km la ora invaluit de mantaua invizibilitatii n-a mai putut evita accidentul. I-a stricat masina saracutei femei care intre timp (dupa accident) si-a chemat pasagerul cu care era in masina dar care venise separat (fals in declaratii) cu un X5 negru. Aceasta dupa ce s-a asigurat ca motociclistul are o mana rupta si o taietura urata la picior s-a pus pe bancuri si glume cu finantatorul ei (frustratul cu X5-ul) di cu vecinii de bloc. Din fericire pentru ei legislatia de rahat pe care trebuie sa o respectam(ma refer la cea rutiera) o sa o pedepseasca cu: amenda 240ron (17o ron in 24h) si 3 puncte de penalizare pentru neasigurare la schimbarea directiei de mers. in continuare o sa postez cateva fotografii pe care le-am facut personal la fata locului. iar cu acestea incalecai pe-o sa si... in masa - ca nu am voie sa vorbesc licentios. am vb aseara cu fratele victimei - motociclist si el - si mi-a zis ca este destul de bine la spital la municipal.
  8. e posibil sa fie tardiv dar iti las un nr de telefon al unuia care stie dar ustura la bani. 0722821250 Bogdan Sava
  9. syserror

    Accident Gilera DNA

    Lasa ma ca mai sunt d-astia fara casca si in trning pe sosea, cu pocnitori de scutere fara far si lampa de stop. Eu nu le duc lipsa... or sa apara 10 in locul lui... parca fac in dujmanie cu viata lor. se vede clar ca fara casca se moare dar ei continua. Shit happ...
  10. syserror

    Accident Usor

    Bai Gomez incearca si la Kawa Motors. Au aftermarketuri acolo super smechere si ieftine. iti iei piesele, un prieten sau doi, o lada de bere, si faci mobra (vezi sa nu o faci triciclu).
  11. syserror

    Accident Usor

    Aici e problema. Astia calculeaza in functie de valoarea ei pe piata in momentul de fata. Cum motoreta ta are 10 ani... cam greu sa iei suma reala a reparatiei. Mai poti incerca si cealalta varianta... vorbeste cu ala care te-a lovit si vezi daca e dispus sa iti dea ceva bani. Nici aici nu prea ai ce sa faci pentru ca nu a fost nevoie de interventia ambulantei sa zici ca-l fortezi amenintandu-l ca-l dai in judecata. Ultima varianta ar fi sa faci rost de un combinezon cazut si julit si sa le zici alora de la asigurari ca ti-ai distrus si echipamentul si sa-ti dea banii si pe ala. Inclusiv casca.
  12. syserror

    Accident Usor

    Hai... lasand toata caterinca la o parte. care e data primei inmatriculari si din ce an e mobra?
  13. syserror

    Accident Usor

    Bai Otto, unii sunt buni printre masini, poate mai buni decat pe un traseu stiut pe dinafara. Aceeasi invitatie ti-o lansez si tie. Pe mine nu ma intereseaza traseul prea bine stiut de tine - si anume Brasov <-> Mures - pentru ca eu nu ma duc la munca (de exemplu) pe traseul asta, ma duc printre masini asa ca multi motociclisti din bucuresti. Pe "curbe" mai rar, dar poate ca atunci intoarcem cauciucurile pe dos... ce sa mai zic... pe la noi pe acilisea mergem cu bale pe rezervor.
  14. syserror

    Accident Usor

    Sper ca s-a inteles ca nu e o cursa de viteza sau ceva de genul asta. e de indemanare. Exemplu: Se pleaca de la romana la ora 19:00 cine ajunge primul pe un traseu stabilit de comun acord tot la Romana. - Asta pt cei care au impresia ca se merge la liniuta -
  15. syserror

    Accident Usor

    Sa stii ca in mare parte ai dreptate... ne-o fi iesit 125 din cap...? Si ca sa-i fac pe plac Panterei spun urmatoarele: Imi cer scuze public pentru neadevarurile spuse de mine, atacuri la persoana si/sau injurii aduse vreunui membru al forumului. In rest totul ramane valabil.
  16. syserror

    Accident Usor

    o fi si asa cum zici tu mai pantera, dar crede-ma ca singurul meu idol sunt eu. asa ca pana nu vad eu omul ca e bun... din gura altuia nu cred nimic. si daca tii neaparat sa ne dam... sunt disponibil dupa ora 18:00
  17. syserror

    Accident Usor

    Mai Otto. Nu zic ca nu oi fi tu bun. Dar la tine experienta e mecanica... M-am interesat de tine (si nu de la Redslayer) si sunt sigur ca daca te scot din traseul tau te-ai ratacit intre treptele din cutie. Si mai am curaj sa pun pariu ca o sa te ingalbenesti cand o sa vezi anumite lucruri noi pentru tine (cum ar fi liniile de tramvai). Umfla-te pe traseul Brasov - Mures, si desumfla-te cand intrii in bucuresti. Sunt "mitici" incepatori aici care iti dau clasa in trafic.
  18. syserror

    Accident Usor

    Prafule... ai invatat sa citesti? Poate esti mai bum la forumuri decat mine cu toate ca pe vremea cand tu nu aveai internet acasa eu activam pe acest forum... pe vremea aia nu era plin de d-astia ca tine asa... si totusi e un progres... a ajuns tehnologia in casa ta. Prietene... Lasa-ne! Sigur nu ne intereseaza experienta ta pe forum... (se vede ca doar pe forum stai - iar cu motocicleta doar in jurul blocului) Stii cum zice tiganul: "Daca tine... Bine! Daca nu... a fost o gluma!"
  19. Bravo adita tata. mai bine nu putea nimeni s-o spuna. cat despre adersa forumului ai uitat sa adaugi farapermis, faramotor, copii-ne-lasati-la-joaca-doar-pe-calculator, maidanezi-extraterestrii-cu-gandul-la-motoare. Bai ce te oparesti asa... ia zi bai motociclistule model ce ai invatat la scoala de soferi cand ai luat tu categoria A. Mai taceti dreacu din gura cu avea sau nu avea permis bai tutelor ca sunt petarde de "motociclisti" cretini si dobitoci pe sosea care nu pot tine motocicleta dreapta la semafor cu permis cat. A, si sunt oameni talentati pe care ii vezi trecand pe langa tine in trafic si care iti dau rusinica incepand de la motoreta pana la stil de pilotare si talent fara categoria A. Pishate-ai pe el de carnet. Cati dobitoci au murit ma pe drum cu priorita cu permisul in buzunar si cu creierii pe teava care sustinea semnul care ii dadea prioritate. ...care habar nu aveti ce inseamna motociclismul.
  20. syserror

    Accident Usor

    Prietene motocicleta din poza de la avatar de unde o ai? Vreau sa am si eu poza aia cu fierul ala vechi, intentionez sa-mi deschid un cimitir de motorete si vreau sa o folosesc ca LOGO. Multumesc anticipat. Esti BUN? Te dai cu mine? In oras, in trafic... Astept o propunere... si din partea orcui s-a implicat in discutie si are talente de motociclist. Si... vad ca ti se rupe... chiar asa de fragila o ai?
  21. syserror

    Accident Usor

    Ce a patit prin Mures? Bai red esti vedeta si mie nu mi-ai spus? Bai cand am cazut ca el aveam mobra... dar crede-ma ca nu inveti din vaicareli. esti incepator? ia-ti roti ajutatoare. Prietene... in cate zile ajungi de la TM la Bucuresti (De cand pleci pana ajungi)? Vad ca esti bun... poate ma inveti si pe mine cum sa opresc mobra si sa nu cad. Wow ai R6... de cat e de 1000? Si cat fuge? Bai "Alt MOTOCICLIST" poate ca unii au cazut la vremea cand nu erau forumuri si au invatat din greselile lor... sau au fost mult mai atenti la viata lor si la motocicletele lor. Daca vreau sa ies in evidenta ies prin postarea la alte rubrici nu la Accidente si mai ales sa-mi marturisesc gratis PROSTIA. Cat de cool sunt eu cu poza de la avatar, si ca am A-ul de 3 luni si am motor dar tot degeaba. Ideea e ca suntem toti bagati in aceeasi oala, incepand de la scuteristi pana la ciori vopsite. Iar cand aud cuvantul conservar... dar cati stiu si ce e ala volanul. Nu tin partea nimanui dar sunt prea multi zmei p-acili'sa. Motociclisti ies altfel in evidenta. Si inca ceva (morbid dar asta e...) ma bucur pt cei de la ELF ca mai fac niste bani, si ma bucur si pentru Gomez ca a ajuns la ei sa isi repare mobra pt ca oamenii sunt foarte buni in ceea ce inseamna reparatii moto. Stiu asta pt ca eu colaborez cu ei. Iar pe red lasati-l ca nu vad nici macar 90% din motoristii astia de carton sa se tina dupa el. Sfatul meu e sa nu incercati ca sa nu va treziti pe sub vreo masina... si dupa cum am mai spus si altora... motociclismul nu e pt toata lumea.
  22. syserror

    Poze

    AAAAAAAAAahhhhhhhhh uite d-aia imi schimb eu motoreta... Am motoreta de fete!!!
  23. La fel ca toata lumea: Cristi - Mecanic - Bombardier Recreational Products - Euronautica Motors. 27 ani A, B, C, E din 1999. Antipatic, recalcitrant, acid, baza, in fine... nesimtit de sincer.
  24. Bai MOTOCICLISTULE o sa MORI cu legea-n brate. Ia aminte ca multi au facut ca tine... si au murit cu creierii intinsi pe indicatorul de DRUM CU PRIORITATE. BAGATI-VA MINTILE-N CAP ODATA. LEGAL SE CONDUCE INTR-UN FEL IAR PE ASFALT SE CONDUCE ALTFEL. Cat de elegant... zi ma ca ai mai trantit cateva inainte de accident. vezi cum te versi iarasi...
  25. syserror

    Accident Dn1

    Fata e bine, am vazut-o ieri cand mi-a adus motoreta la reparat. Motoreta e bine si ea. In max o luna e gata.
×
×
  • Creează nouă...