DavidBMW Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 puteti sa ziceti voi ca sunt bolnav da asta e mi-sa pus pata pe reparat cred si deci caut o nepra.Cit mai ne choperita daca se poate si daca mai si merge e beton . Osa ii trag si atas si sa te tii nebuneala DECI NEPRA SA FIE. SI ADIO MAINI CURATE EVIDENT VA DATI SEAMA CA URMEAZA SI REMORCA TELEVIZOR ,FRIGIDER SI PIAN CU COADA SERIOS ACUM CHIAR AS APRECIA DACA MA PUTETI AJUTA SA GASESC O NEPRA DECENTA PE UNDEVA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 de ce nu ma mir ca te intereseaza o Nipra cat mai nemodificata... Nu o sa fie usor sa gasesti. remorca de-aia comanzi din fabrica la 1000 Euro, dar nu stiu daca RAR-ul are in evidenta omologarea Niprului la tras remorca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 era un anunt pe aici... stai sa caut... /index.php?...c=60830&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 frate am eu una dar e un pic modificata..... e cam cioaper.... are coarne inalte sa coborata...... nu arata rau.... frana pe disc furca de honda.... la bani e negociabil 800 de euro sunt din constanta...... daca vrei vorbim o sa pun si ceva poze.... si are acte de bmw dar verificare are pana in 2008 doar ce am facut-o nu sunt probleme cu seriile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 puteti sa ziceti voi ca sunt bolnav da asta e mi-sa pus pata pe reparat cred si deci caut o nepra.Cit mai ne choperita daca se poate si daca mai si merge e beton . Osa ii trag si atas si sa te tii nebuneala DECI NEPRA SA FIE. SI ADIO MAINI CURATE EVIDENT VA DATI SEAMA CA URMEAZA SI REMORCA TELEVIZOR ,FRIGIDER SI PIAN CU COADA SERIOS ACUM CHIAR AS APRECIA DACA MA PUTETI AJUTA SA GASESC O NEPRA DECENTA PE UNDEVA. hehehe... ala e un Ural Turist d-asta nou cu remorca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 (editat) Alveola are o Nepra faina. Are si anunt pe forum. Merge de rupe. Acum, depinde ce vrei: sa repari sau sa te dai uite aici: /index.php?showtopic=58846 garantez ca e beton. Dai o bere dupa Editat Septembrie 12, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 asa e . niprul lui alveola e cunoscut ca fiind bun. nu e taiat sau nu stiu ce, din cate stiu eu. nu iei teapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate