varulmaftei Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 salut, sunt incepator si am avut un eveniment neplacut cu motoru, a intrat unu cu masina in mine si am cazut. acum s-au spart carenele si alte mici stricaciuni. poate sa ma indrume careva cum se procedeaza cu cei de la aigurare (rca cel cu masina a fost de vina). motocicleta e o honda din 95 si nu stiu unde sa ma indrept cu ea.... exista service-uri autorizate care sunt agreate de cei de la asigurari? multumesc scuze daca am postat unde nu trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 salut, sunt incepator si am avut un eveniment neplacut cu motoru, a intrat unu cu masina in mine si am cazut. acum s-au spart carenele si alte mici stricaciuni. poate sa ma indrume careva cum se procedeaza cu cei de la aigurare (rca cel cu masina a fost de vina). motocicleta e o honda din 95 si nu stiu unde sa ma indrept cu ea.... exista service-uri autorizate care sunt agreate de cei de la asigurari? multumesc scuze daca am postat unde nu trebuie da, exista service-ul imporatatorului - www.honda-bikes.ro ai toate datele de contact este pe bulevardul timisoara nr 117 ( serrvice ) - dupa intersectia cu valea cascadelor bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varulmaftei Postat Septembrie 10, 2006 Autor Share Postat Septembrie 10, 2006 da, exista service-ul imporatatorului - www.honda-bikes.ro ai toate datele de contact este pe bulevardul timisoara nr 117 ( serrvice ) - dupa intersectia cu valea cascadelor bafta multam, dar am inteles caei nu repara carenele. (sau nu am fost bine informat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 10, 2006 Share Postat Septembrie 10, 2006 multam, dar am inteles caei nu repara carenele. (sau nu am fost bine informat) da, din pacate producatorul ( HOnda ) asa cum cred ca fac cam toti nu cosidera "plasticele " reparabile si la fel de din pacate am si testat eu asta ..pt o carena de CBR 600 F2 am dat niste banuti..deh, piesa honda de origine. ca si service de importator nu pot sa aiba alta politica, scuze de "dezinformare" spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Daca "mobra" e mai veche de 10 ani si te duci sa repari la dealerul oficial o sa vii cu bani de acasa la sacosa sa platesti factura cel mai bine este sa ceri la asigurari sa-ti dea suma in mana si sa repari in regie proprie .Ai mare grija ca aici astia vor sa te traga in piept sa nu te lasi fraierit vii cu facturi proforme la piese de la dealer noi si proforma la orele de manopera tot de la dealer ei tre sa-ti cam dea 75 80 % din ce iese ca suma din proformele astea . Asta este teoretic acum mai depinde si la ce soc de asig este RCA-ul aluia. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 eu am la Carpatica si mi-au zis ca fara factura nu vad nici un ban. Deci regie proprie.. da' duc factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 eu am la Carpatica si mi-au zis ca fara factura nu vad nici un ban. Deci regie proprie.. da' duc factura Crezi tu ?aia vor sa te tepuiasca .Daca e asa si vor factura ia-ti factura si sa te vad cat te judeci cu ei ca nu-ti platesc toata valoarea de pe factura.Comisia de supraveghere a asigurarilor. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varulmaftei Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Crezi tu ?aia vor sa te tepuiasca .Daca e asa si vor factura ia-ti factura si sa te vad cat te judeci cu ei ca nu-ti platesc toata valoarea de pe factura.Comisia de supraveghere a asigurarilor. Succes. mie mi-au spus sa le aduc o proforma ca sigur nu o sa-mi dea banii pe reparatie (allianz) una peste alta cei de la service m-au anutat sec : reparatia (adica inlocuit piesele) 160 de bulioane....pai la banii astia imi iau una noua stie careva cum fac sa cumpar niste piese mai ieftine? am inteles ca pe louis... dar cu se mananca? a, si unde sa indrept cadru rezervorul si sa repar carenele + vopsit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 acum s-au spart carenele si alte mici stricaciuni La 160 milioane nu sunt mici stricăciuni. Dacă e cadrul lovit ... schimbă-l cu totul sau ia-ţi altă motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 mie mi-au spus sa le aduc o proforma ca sigur nu o sa-mi dea banii pe reparatie (allianz) una peste alta cei de la service m-au anutat sec : reparatia (adica inlocuit piesele) 160 de bulioane....pai la banii astia imi iau una noua stie careva cum fac sa cumpar niste piese mai ieftine? am inteles ca pe louis... dar cu se mananca? a, si unde sa indrept cadru rezervorul si sa repar carenele + vopsit??? VEZI CA NICI FACTURILE EXTERNE NU TILE DECONTEAZA!!!!! Ameninta-i cu CSA si nu te lasa pacalit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 O rectificare, se deconteaza facturile externe, cel putin am avut eu treaba cu Allianz acu 3 saptamani pentru o plata a facturii de reparatie a masinii, reparatia care a fost facuta in Italia. Au platit apropae tot in afara de o diferenta la manopera ca ziceau ei ca e mai ieftina in Romania. Oricum initial vroiau sa plateasca mai putin dar le-am zis ca merg la CSA si dupa 2 zile am primit scrisoare de recalculare si au mai plusat. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varulmaftei Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 multumesc la toti pt. sfaturi. astept sa vad cat imi dau cei de la asigurare. intre timp am gasit pe cineva care sa-l repare la un pret rezonabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate