Sinner- Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 0721 331 513 0788 331 510 Adi. bagati reply care sunteti pe felie si chef de umblat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Io am auzit ca esti un fel de Ghost Rider si ca mergi cu viteze astronomice M-as baga cu cea mai mare la o plimbare, pentru ca la stilul de mers ne potrivim , da' am motoreta cu probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Daca e asa cum zice Pacasac, atunci nici o sansa. Pasac. Eu-s mai linistit, ne combinam la un Bucucresti-Brasov ? Plecarea sa fie undeva pe la amiaza. (0726 024 529) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Nu pot, ca m-as plimba, dar am motoreta pe butuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 da' ce are mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 11, 2006 Autor Share Postat Septembrie 11, 2006 ba de udne dracu auzi tu bancuri d'astea ? ma faci aici de 3 parale, sau viteza astronomica e 140? cam asta e vit de croaziera daca drumul o permite in rest sicner sa fiu pe cheia nu e vb de viteza fratie ci de..maestrie si palcere.. deci nu il bagati al seama pe tovarasu pacasac care va bagati? mergem linistit fara probleme. de la targoviste de la fest m-am intors cu un pretin incepator. 80-100 tot drumul deci.. mergem si incet cand e cazul so. care va bagati. pacasac best regards man sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 da' ce are mah? Un surub de la supape s-a hotarat ca vrea sa intrerupa relatia cu motoreta mea, asa ca a parasit. Defapt.. nici nu stiu daca e de la supapa, da' asa mi-a zis cineva. Ideea ca iese uleiu pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 nu cred ca supapa sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate