Didis Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 Salutare, Acum pe final de sezon am constatat ca amortizorul spate a inceput sa planga (rau). Intrebarile mele: - e OK sa merg cu el scurs? nu stiu cat de mult tine arcul ala, si parca mi-e mila si de cardan - Hellryder sugera sa-l schimb cu unul Ohlins (sau altceva, m-as gandi eu). Ce alte marci as putea gasi? Am trimis deja un mail la United Motors (care par a fi importatori oficiali Ohlins in .ro) sa intreb de pret, poate imi si raspund... Multumesc mult. Didis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Salutare, Acum pe final de sezon am constatat ca amortizorul spate a inceput sa planga (rau). Intrebarile mele: - e OK sa merg cu el scurs? nu stiu cat de mult tine arcul ala, si parca mi-e mila si de cardan - Hellryder sugera sa-l schimb cu unul Ohlins (sau altceva, m-as gandi eu). Ce alte marci as putea gasi? Am trimis deja un mail la United Motors (care par a fi importatori oficiali Ohlins in .ro) sa intreb de pret, poate imi si raspund... Multumesc mult. Didis Ala al tau e capsulat? Daca nu, se poate repara actualul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Ala al tau e capsulat? Daca nu, se poate repara actualul. Sper sa se repare, preturile variaza intre 450 EUR (Hyperpro) si 950 EUR (Ohlins), ma cam sparge la buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 nu iti recomand sa mergi fara. si eu am avit aceeasi problema. motoreta e barca fara el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate