jymijymi Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 sal as vrea sa stiu unde(SI DACA) as putea sa gasesc si eu un scuter aprilia sr 50 din anul 2000 sau mai nou la 900 de euro cu acte .....sau schimb cu un first bike sprinter +dif.!sal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 incearca pe bikeshop.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 sincer sa fiu cu un fb nu creca ti-l schimba nimeni,poate sa fie prea uzat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 sincer sa fiu cu un fb nu creca ti-l schimba nimeni,poate sa fie prea uzat Am si eu o intrebare ptr tine....De ce postezi pe topicuri vechi ? ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Am si eu o intrebare ptr tine....De ce postezi pe topicuri vechi ? ? poi cele citite le marcheaza forumul automat cu o culoare 'pastelata' ... si el dak nu le-a citit, nu are cum sa stie dak este vechi sau nou. sau mda... ar putea sa se uite cand a fost facut ultimul post. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 Putea macar sa se uite la data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate