adrian2006 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Salut! Daca aveti niste adrese de locatii unde se face treaba buna, va rog sa mi le impartasiti si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Salut! Daca aveti niste adrese de locatii unde se face treaba buna, va rog sa mi le impartasiti si mie. in spatele fostei benzinarii de la diham este un service si o spalatorie. langa spalatorie este un atelier de vulcanizare si indreptat genti de moto, orice model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 in spatele fostei benzinarii de la diham este un service si o spalatorie. langa spalatorie este un atelier de vulcanizare si indreptat genti de moto, orice model. or fi indreptand ei genti .. dar de echilibrat nu le echilibreaza si omu asta a intrebat. Echilibrare stiu la Sama (plevnei de ex) da cat de bine si cat costa nu am idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate