DanKTM Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 (editat) Salut! Presupun ca multi transportati motocicleta spre locurile unde vreti sa va dati pe o remorca si implicit o ancorati cu chingi ... As vrea sa stiu cum prindeti motocicleta si daca nu exista vre-un sistem de a lega motocicleta astfel incat sa numai punem atata presiune pe simeringii de la furca. eu prind motocicleta cu 2 chingi in fata si roata din spate cu o chinga in forma de triunghi. Editat Decembrie 16, 2010 de DanKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Salut!Presupun ca multi transportati motocicleta spre locurile unde vreti sa va dati pe o remorca si implicit o ancorati cu chingi ... As vrea sa stiu cum prindeti motocicleta si daca nu exista vre-un sistem de a lega motocicleta astfel incat sa numai punem atata presiune pe simeringii de la furca. eu prind motocicleta cu 2 chingi in fata si roata din spate cu o chinga in forma de triunghi. Exista posibilitatea doar daca atasezi la remorca niste stalpi solizi laterali. O ancorezi stanga- dreapta de stalpi. Cam asa fac eu in duba. Doar spatele il comprim nitel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Foloseste si un fork saver. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate