Kali Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Help... Mor sa vad cum curge uleiul... Nu curge mult, dar ma deranjeaza. Daca e stricat ceva la ea, repar imediat. Ai lav mai Suzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 eu pt. a mea am luat de la magazinul din cotroceni. aveau destul de multe modele pe stoc, incearca acolo... cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Thx! Trec in fiecare zi p-acolo, da' nu mi-a dat prin cap sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 gasesti pe louis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 @Kali, in Cotroceni gasesti sigur pt modelul tau. Iar chiar daca din intamplare nu au pe loc, au seara cand le aduc eu ce mai au nevoie din depozit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate