scuteristutrebel Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Scooteru meu...Gillera typhoon 49cc modificat viteza max.90km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Arata super paint jobu Ai modificari si la interior? My bitch: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 sorry da eu stiam ca typhoon-ul poate sigla piaggio gresesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 sorry da eu stiam ca typhoon-ul poate sigla piaggio gresesc?? Se fabrica sub ambele denumiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 gilera face parte din grupul piagio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristutrebel Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 Arata super paint jobu Ai modificari si la interior? My bitch: Pai mie mi la trimis un baiat din italia si mia zis k la dus la un fel de service si ia modificat pistonu si mai multe pe la carburator...nu stiu exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Pai mie mi la trimis un baiat din italia si mia zis k la dus la un fel de service si ia modificat pistonu si mai multe pe la carburator...nu stiu exact Daca se duce 90km/h inseamna ca nu are modificari importante. Vad ca si toba e standard. Daca ai bani de spart cu el (ceea ce nu iti recomand ) da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristutrebel Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 Nu mai vreau sa bag bani in el k vreau sa il vand si sa imi altceva mai puternic.Ce zici face 55o de euro??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) Nu mai vreau sa bag bani in el k vreau sa il vand si sa imi altceva mai puternic.Ce zici face 55o de euro??? dupa mn eu zic ca face chiar mai mult...in poze arata bine ...nush cum merge Editat Septembrie 16, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristutrebel Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 dupa mn eu zic ca face chiar mai mult...in poze arata bine ...nush cum merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 ce acte ai la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristutrebel Postat Septembrie 17, 2006 Autor Share Postat Septembrie 17, 2006 ce acte ai la el? Am doar cartea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 my typhoon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate