Diabolic_Nightwing Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Salut frati motoristi! Din pacate cum se vede vreau sa vand tulica mea , din lipsa de bani ( chiria) trebuie sa o vand , pretul este negociabil , dar imi trebuie cel putin 9 milioane , pt mai multe detalii folositi numarul meu de telefon : 0767506745. intr`e orele 8-22 . Multumesc si astept ofertele celor interesati cu adevarat .... salut si pregatiti`va mobrele ca vara se apropie incet, incet Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Este si cricul inclus in pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Este si cricul inclus in pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diabolic_Nightwing Postat Decembrie 28, 2010 Autor Share Postat Decembrie 28, 2010 Este si cricul inclus in pret? Probabil ....... nu .... are cricul central, si eram la pescuit si cea mai sigura metoda era coada de lopata ....salut si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate