comos Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 De dimineatta nu stiam ca o sa plecam pe undeva. dar vroiam sa iesim cu orice pret sa facem niste km...in final am facut vreo 50 dus 50 intors. super tare. si cateva poze. o poza, cu un aerian.... razi cu el de mori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Frumos dar... unde-s aia 50 km dus, 50 km intors? Ati mers asa glont? Mai opriti-va si voi, faceti poze, admirati peisajul etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Si probabil ati stat si vreo zi si... ,ca sa treaca berea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 ))))))))))))) am fost multi )) si s-a impartit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGE-GL Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 Bravo!!! ati realizat ceva superb. Eu v-a propun, ca la anul sa facem un traseu european. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate