MaxOffroad Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 (editat) Stie cineva de unde pot sa iau niste informatii exacte despre ce baterie trebuie sa imi cumpar pentru o Honda CB750K din 1980. Am inteles ca trebuie o baterie de 12V 14A dar nu stiu exact ce dimensiuni trebuie sa aiba bateria. Si de asemenea cine are de vanzare o baterie pt asa ceva sa imi spuna. Dar sa fie noua si cu gel. Multumesc. Dan office@maxom.ro Editat Septembrie 14, 2006 de MaxOffroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
svm Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 incearca la www.autosolution.ro importa oficial exide pentru moto. vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) Stie cineva de unde pot sa iau niste informatii exacte despre ce baterie trebuie sa imi cumpar pentru o Honda CB750K din 1980. Am inteles ca trebuie o baterie de 12V 14A dar nu stiu exact ce dimensiuni trebuie sa aiba bateria. Si de asemenea cine are de vanzare o baterie pt asa ceva sa imi spuna. Dar sa fie noua si cu gel. Multumesc. Dan office@maxom.ro Yuasa aici poti sa-ti cauti Editat Septembrie 16, 2006 de motororult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 masoara dimensiunile cutiei unde intra bateria si cauti una dupa dimensiuni de 14 A cum zici ca i-ti trebuie... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 (editat) M-am uitat in manualul de reparatie pe care l-am descarcat la un moment dat din greseala crezand ca este pentru modelul meu. La baterie scrie Yuasa 12v-14AH. Cumperi istorie moto?Frumoasa si legendara! Bafta Sa pui poze daca o iei! Editat Septembrie 18, 2006 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Poate ai noroc sa gasesti pe cineva cu acelasi motor sa-ti spuna amperajul exact. Dupa cum ai fost deja sfatuit, dimensiunea o afli masurand compartimentul acesteia. Daca ai "norocul" meu, sa gasesti dimensiuni mici (114 / 70 / 106 mm.) baterie cu gel vei gasi numai pe comanda afara. Printr-o conjunctura favorabila am cumparat-o personal. (www.louis.de). Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaxOffroad Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 M-am uitat in manualul de reparatie pe care l-am descarcat la un moment dat din greseala crezand ca este pentru modelul meu. La baterie scrie Yuasa 12v-14AH. Cumperi istorie moto?Frumoasa si legendara! Bafta Sa pui poze daca o iei! Scuze pt intarziere. Motocilcleta am cumparat-o inca dinainte de data cand am cerut informatii despre baterie. Maine voi pune niste poze aici. In iarna aceasta , motocicleta va fi dasfacuta pana la ultimul surub si restaurata complet. O sa am ceva de lucru dar merita pt ca e o motocicleta frumoasa si cu personalitate. Manualul acela de reparatie pe care l-ai descarcat din gresala , ma intereseaza pe mine. Imi dai si mie un link? Mersi baieti pt raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate