gabitzu6 Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 M-am gandit sa deschid acest subiect pt ca nu am mai vazut pe forum. Vroiam sa aud si parerile voastre despre cel mai bun esapament care scoate cel mai frumos sunet ! Astept raspunsuri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Al meu Marca "Axapovic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Al meu Marca "Axapovic" detaliaza...poze, si cum ai facut-o ca mai sunt si altii interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 detaliaza...poze, si cum ai facut-o ca mai sunt si altii interesati Am retezat curat cu flexul toba la 4 cm de capat sa elimin sudurile, am dat afara toate tevile/tablele/sitele, am bagat un capitonaj de fonoabsorbant pentru filtrarea frecventelor inalte , am sudat o bucata de balustrada (fi 50) de ornamentul de inox si l-am montat la loc cu nituri. Rezultatul: toba arata ca facuta de fabrica, e cu 4 cm mai scurta si suna de 40 de ori mai cu coi Cand gasesc pozele le pun aici sa vedeti "inainte si dupa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 si eu sunt curios cum arata sa nu uiti sa pui pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 verifica www. remus.at , www.sebring.at Eu am luat remus de la reprezentanta Ssang Yong de pe Bd. Mihalache (in incinta sunt unii cu tuning si au tobe de la cei doi producatori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 verifica www. remus.at , www.sebring.at Eu am luat remus de la reprezentanta Ssang Yong de pe Bd. Mihalache (in incinta sunt unii cu tuning si au tobe de la cei doi producatori). PT xt 125???da si u mai multe detalii plz...cati bani,cum se aude,etc verifica www. remus.at , www.sebring.at Eu am luat remus de la reprezentanta Ssang Yong de pe Bd. Mihalache (in incinta sunt unii cu tuning si au tobe de la cei doi producatori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Am retezat curat cu flexul toba la 4 cm de capat sa elimin sudurile, am dat afara toate tevile/tablele/sitele, am bagat un capitonaj de fonoabsorbant pentru filtrarea frecventelor inalte , am sudat o bucata de balustrada (fi 50) de ornamentul de inox si l-am montat la loc cu nituri. Rezultatul: toba arata ca facuta de fabrica, e cu 4 cm mai scurta si suna de 40 de ori mai cu coi Cand gasesc pozele le pun aici sa vedeti "inainte si dupa" stai ca nu am inteles.......adica ai eliminat teava gaurita dinauntru cu o teava fara gauri ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 Am retezat curat cu flexul toba la 4 cm de capat sa elimin sudurile, am dat afara toate tevile/tablele/sitele, am bagat un capitonaj de fonoabsorbant pentru filtrarea frecventelor inalte , am sudat o bucata de balustrada (fi 50) de ornamentul de inox si l-am montat la loc cu nituri. Rezultatul: toba arata ca facuta de fabrica, e cu 4 cm mai scurta si suna de 40 de ori mai cu coi Cand gasesc pozele le pun aici sa vedeti "inainte si dupa" la ideea asta m-am gandit si eu dar nu stiam de unde sa iau fonoabsorbant. poti sa imi spui si mie de unde sa iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 fonoabsorbant=vata de sticla....sau vata minerala......da daca teava din interior e fara gauri(adica nu e o sita) la ce mai trebuie fonoabsorbant???? sau nu am inteles io bine ce a scris acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 akrapovic indiscutabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavetz Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 ceva documentatie despre evacuari, mai mult despre cele de conserva dar tot evacuari sunt http://www.nsxprime.com/FAQ/Miscellaneous/exhausttheory.htm http://auto.howstuffworks.com/muffler.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate