ADVRadu Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Ma poate ajuta cineva , macar cu un sfat PLS? Si mai o chestie, daca rezolv problema asta, cam cat trebuie sa fie nivelul de ulei in cutie? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 Haideti mai, ce naiba, nu se pricepe nimeni la ETZ? Anyone? Va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 (editat) 1 - nu se desurubeaza 2- surubul de golire ulei 1 - nivelul de ulei 0,9 l ulei vine in cutia de viteze verifica garnitura de la turometru Editat Septembrie 16, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 16, 2006 Autor Share Postat Septembrie 16, 2006 Multam fain de ajutor, o sa-l desfac sa verific. Gasesc pe aici in Timisoara o garnitura de schimb undeva? Sau daca vrei hai ca ne vedem pe la Roma si bem si o bere si mai discutam, ca eu abia acuma l-am luat, am facut cu el un drum Cluj-Deva si na, trebuie sa-l pun la punct sa-l aduc si la Timisoara. Numa bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 pui niste silicon si ai rezolvat problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 25, 2006 Autor Share Postat Septembrie 25, 2006 Am rezolvat problema.... ... Dar dupa un drum Deva-Timisoara m-am trezit cu alta problema. Imi scapa 'compresia' pe langa bucsa filetata in care e bujia. Nu printre bujie si bucsa, printre bucsa si capacul de chiuloasa. Am vazut ca bucsa respectiva are la exterior forma de surub, cam de 24 (asa dupa ochi) si ma gndeam, daca gasesc o cheie tubulara potrivita si nu is distruse suruburile, am rezolvat problema sau nu? Multumesc pentru intelegere...si scuzati eventualele gafe, sunt incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate