zanulmaseluta Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 Salut! Stie cineva ceva de existenta vreunei scoli pt cei care nu au experienta la capitolul enduro? Am dat un search pe net si singura informatie pe care am gasit-o a fost ca exista o scoala enduro in Bistrita. In postul respectiv era si un link catre un site care este (inca) in constructie. Daca stiti mai multe va rog sa postati pentru ca banuiesc ca mai sunt doritori prin tara. Eu sunt din Bucuresti si parca nu imi vine sa ma duc pana in Bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 incearca la zarnesti >Pensiunea Motorom. parca am eu niste urme prin memorie cum ca acolo se facea ceva de genul. nu sunt sigur. http://66.249.93.104/search?q=cache:sVRDWa...&lr=lang_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Eu nu stiu nici o scoala de enduro in Romania, in vest stiu ca exista( Italia, Austria, Franta). Oriucm poti sa inveti si singur sa te dai offroad sau daca mai ai prieteni care stiu sa mearga poti sa inveti te la ei. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 Salut! Stie cineva ceva de existenta vreunei scoli pt cei care nu au experienta la capitolul enduro? Am dat un search pe net si singura informatie pe care am gasit-o a fost ca exista o scoala enduro in Bistrita. In postul respectiv era si un link catre un site care este (inca) in constructie. Daca stiti mai multe va rog sa postati pentru ca banuiesc ca mai sunt doritori prin tara. Eu sunt din Bucuresti si parca nu imi vine sa ma duc pana in Bistrita Da si tu un tel ca nu pot sa zic asa in gura mare : 0740.278.935 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate