Achile Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 nici io n-am vazut potaia...si vorba aia: IO NU BEAU! nu ma luatzi de artzagos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 nici io n-am vazut potaia...si vorba aia: IO NU BEAU! nu ma luatzi de artzagos.... Tu bei pe ascuns mah si d-aia nu ai vazut catelu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biu Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Tu bei pe ascuns mah si d-aia nu ai vazut catelu' Hai ca esti tare bay Shoty.......e tare sloganul asta...............astept sa ma iei de mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Hai ca esti tare bay Shoty.......e tare sloganul asta...............astept sa ma iei de mana ) Asta inseamna ca ma provoci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 un topic de poze s-a tranformat intr-un fel de asociatie canina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Salutare Darian asa beat am fost yo sau tu chiar nu ai fost la Breaza? Ideea este ca nu am vazut catelu' Daca te uiti in primul calup de poze de la Breaza, adica cele puse de mine, vei vedea cel putin vreo 4 poze cu potaia. Si singura si cu admiratori fanatici si calcand pe urmele lui Darian... Concluzie: Darian si potaia au fost la Breaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 un topic de poze s-a tranformat intr-un fel de asociatie canina ...Asociatie canina cu un singur membru...! Oricum,nu e vina mea c-au facut si pus oamenii pozele...si ca sunt atitia iubitori de animale ...! Le multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Traiasca Talea (Breaza) ! La Campina avem primar care cheltuie banii pe spectacole de "porc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Martie 11, 2010 Share Postat Martie 11, 2010 Traiasca Talea (Breaza) ! La Campina avem primar care cheltuie banii pe spectacole de "porc". ai postat si tu pe un topic din 2006 frate negoita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate