Constantin Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Organizator: Gigi Constantin Plecarea sambata 15. 01. 2011, ora 7, 30 la AGIP Timpuri Noi Intalnirea la Tulcea, benzinaria Lukoil de la intrarea in oras, ora 11, 30 Trecerea cu bacul si traseu pe langa bratul Chilia pana la Chilia Veche, 70 km. Enduro. Cazare la Chilia Veche, rezonabil. Duminica 16. 01. 11 trasee in Delta si intoarcere la Bucuresti. Inscrisi pana acum: Gigi Troia Constantin Radu Bogdan Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Atentie la programul Bac-ului la Tulcea - Tudor Vladimirescu. Anul trecut am pierdut aproape 2 ore pentru ca am ratat cu cateva minute plecarea Bac-ului (pleaca de la Tulcea la ore impare). De asemenea drumul pana la Chilia Veche este foarte prost, "pavat" pe unele portiuni cu pietre colturoase si ascutite (atentie la cauciucuri). Se poate merge pe diguri cu conditia sa nu fie noroi (sunt drumuri de pamant). Politia de frontiera va va opri foarte des. Sper ca sunt de folos informatiile si Drum Bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2011 Multumim! Vom filma, sa fie util altor amatori in viitor. Mesaj completat Extra! 140 km numai pe scarite, drumul "tare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 Foto aici: Inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 21, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2011 In poze nu apare Gigi, organizatorul, astfel ca imi permit sa pun o poza deja folosita. Aproape de Chilia Veche, Radu si Gigi, care se tot abateau pe iarba, au starnit un mistret. A iesit in drum si cum aprecia Bogdan, avea vre-o 400 kg. Asa mare nu am vazut niciodata. Si a fugit cu o viteza de necrezut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Apare! in a patra poza, primul din stanga. Dar nu strica sa apara si aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate