impaiatu Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 mi-am "rupt" cutia !pinioanele de a 5-a sunt faramate!se pot face undeva sau trebe sa cumpar toata cutia??le pot gasi separat pe undeva? help me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 eBay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 mi-am "rupt" cutia !pinioanele de a 5-a sunt faramate!se pot face undeva sau trebe sa cumpar toata cutia??le pot gasi separat pe undeva? help me! Cum s-a intamplat? Nu de alta,da sa stim si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 banuiesc ca din cauza amortizorului spate(care era mort de tot!) am fortzat cutia care primea tot timpu' socuri la gropi! banuiesc ca s-a rupt o saiba prima oara ,dupa care pinioanele nu au mai calcat cum trebe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 banuiesc ca din cauza amortizorului spate(care era mort de tot!) am fortzat cutia care primea tot timpu' socuri la gropi! banuiesc ca s-a rupt o saiba prima oara ,dupa care pinioanele nu au mai calcat cum trebe! Buna treaba! Acum pana nu desfaci nu poti sti ce-ti trebuie poate ai noroc si e liniste inauntru daca e mai grav uite aici.CUTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impaiatu Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 da, am uitat sa spun:am desfacut motoru' si am gasit pinioanele de a 5- a facute praf!deci e grav, nu!?noroc ca am avut manualu' motorului!:)concluzia mea: daca vi se strica amortizorul pe spate... faceti ceva fratilor ca dati de alte belele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 io nu cred ca e de la amortizor!!! mai de graba de la lantz prea intins... am un preten care are pinioane(cutie) de zzr 600 ramane msa te interesezi daca mere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate