Ravenitza Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Grija mare: soseaua NU este o PISTA moto L-ai luat pe exterior pe mosulica? Braaavoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) L-a luat pe exterior in curba , dar a fost surprins pe linie dreapta de mosulica ))) Editat Iunie 8, 2011 de Csj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 Grija mare: soseaua NU este o PISTA moto Tocmai de aceea, pe 23 sunt la Hungaroring. Cu mosulica a fost altceva... N-am vrut s-o recunosc pana acum, dar el a venit acolo pe interior si m-a depasit. Norocul meu e ca poza a fost facuta atunci cand inca eram in fata lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iunie 8, 2011 Share Postat Iunie 8, 2011 Foarte misto prima poza . Da` de pe alte curbe nu ai poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 8, 2011 Autor Share Postat Iunie 8, 2011 (editat) Merci! Prima data am pus genunchiu' jos pe curba asta, asa ca ma leaga ceva de ea. Sunt foarte multe curbe pe Tihuta unde se polizeaza slidere, doar ca ne-am obisnuit sa ne oprim aici (e si la capatul pasului, catre Vatra-Dornei), sa ne racorim si sa facem poze. O sa propun grupului sa schimbam "studioul foto" pe viitor. Editat Iunie 8, 2011 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate