Sari la conținut

Csj

Super Membru
  • Număr conținut

    773
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    FZ6S
  • Numar Moto
    De Bucuresti

Csj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. @easy ride on! : Dumnezeu sa ii ierte. Joi am venit de la Calafat, am vazut zeci de biciclisti noaptea fara niciun bec, fara catadioptrii, fara veste. La un moment dat, in afara localitatii, pe un sector de drum, in linie dreapta, pe intuneric, unde limita era de 90 km/h, un munte de lemne direct pe carosabil. Erau cel putin 5-6 persoane si niciunul nu a semnalizat zona cumva, am avut noroc ca nu eram pe depasire. Din pacate suntem toti la mana altora, ei decid. Statul doarme.
  2. La asemenea scris, oricand merita sa scrieti o carte!
  3. Bravo Flower, acum esti Power ! Da-ne un semn ca ai ajuns cu bine acasa si mai baga niste poze.
  4. Am strigat Intr o zi la un prost " lasă telefonul și semnalizează", răspunsul a venit prompt: " ce vrei frate, fac dreapta", eu fiind pe dreapta cu bicicleta. Studiam un pic traficul zilele trecute, in 5 minute de stat am văzut aproape 10 șoferi cu telefonul in mana, in plin trafic. De mult spun că trebuie un BigBrother rutier, altfel vom avea în fiecare zi morți și răniți pe șosele.
  5. doamne..ce sofer, ce idiot !cum sa intorci in asemenea hal fara asigurare??? Look twice.. Asta nu s-a uitat deloc..
  6. Și din nou...un Opel. Ochii în patru când e marca asta pe langa voi. O să fac un topic intr o zi pe tema asta.
  7. De asta militez pentru camere video in tot orasul. Martorii aflati la fata locului au un talent incredibil de a denatura adevarul. S-ar fi vazut foarte bine pe camere cum s-a produs accidentul si care ar putea fi cauza principala.
  8. Uite ce zice cineva intr-o teza de doctorat: "Parapetul de sigurantă are drept scop retinerea şi redirectionarea vehiculelor pe partea carosabilă în conditii de sigurantă şi se montează, în general, pe acostamente sau pe banda mediană. Parapetele pot fi: – Rigide – din beton armat; – Deformabile – din elemente metalice, care permit alunecarea sau ghidarea în lungul lor a vehiculului (janta sau caroseria) şi revenirea pe partea carosabilă". So, daca ne poate explica vreun specialist de la CNAIR, de ce s-a deformat dincolo de limita parapetul si de ce ca, in loc sa fie un factor de siguranta a devenit un obstacol mortal.. PS: acum 3-4 ani, un amic a suferit un accident la fel de grav. A pierdut controlul pe ploaie intr-o curba la stanga, a lovit parapetul de metal, iar o bara desprinsa a perforat masina, amputandu-i pe loc picioarele..
  9. In Romania ai mai mari șanse să mori pe șosele decât de bătrânețe. Cine merge des prin tara poate observa lejer sutele de anomalii din trafic. Păcat de coleg.
  10. 8 ani...cand au trecut ????? Nu uitam..
  11. Am si eu redresor de la LIDL, dar nu m-a dezamagit, incarca si cred eu ca functioneaza bine,
  12. Csj

    La multi ani!

    La multi ani tuturor, sa aveti grija de voi in trafic, fara excese si sa va intoarceti mereu sanatosi la prieteni si la familiile voastre.
  13. Desi azi a fost o vreme relativ buna prin Bucuresti si imi ziceam "ce-as plimba motoreta", cred ca a fost o decizie buna de a baga-o la iernat de la inceputul lunii noiembrie. Asfaltul este rece, iar franarea are de suferit. Prefer "autobicicleta", cand cu masina, cand cu bicicleta. Pacat de om, credeam ca s-a terminat cu accidentele grave cu moto.
  14. Csj

    Audi A8 sau Bmw 730d?

    la cati bani dai pe oricare, mai bagi cel putin 50% din pret(in rate, ca tot pica) si valoarea de revanzare este cam cat pretul de achizitie de acum. In plus, sa ai o masina de 3.0 pentru oras, nu merita. Consum exagerat, cost mare RCA si impozit. Eu am luat unade 2.0 hdi , am bagat in ea inca pe atat si mai am de bagat. Acum aflu de ITP anual (alte costuri). Sigur va urma si un impozit mai mare.
×
×
  • Creează nouă...