triff Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 SA RUPT UN DINTE AL PINIONULUI DE TREAPTA 1 DIN CUTIA DE VITEZE SI AM NEVOIE DE MUUUUULT AJUTOR CINE ARE CUTIE DE VITEZE SAU ARE PINION DE TREAPTA 1 AJUTOOOOOOOOOOOOR urgent rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Nu cred ca ai sa gasesti curand asa ceva... Parerea mea este sa il iei nou... Daca imi spui si ce moto ai poate te pot ajuta cu niste informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Septembrie 19, 2006 Share Postat Septembrie 19, 2006 I-ai rupt dintii la motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
triff Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 I-ai rupt dintii la motocicleta ? ia la el (cuvant urat) masii de porc...hmmm pt mosul de deasupra care este CIVILIZAT nu ca alex asta...e un aprilia rs 125 din 1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Auzi ... iti face ceva tzacanit in viteza ? sau cum se aude ... ca cred ca si io` am strikat ceva la cutie ca intr`a 3a face ceva tzacanit si cand schimb in alta treapta nu mai face ... (derbi gpr50) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Auzi ... iti face ceva tzacanit in viteza ? sau cum se aude ... ca cred ca si io` am strikat ceva la cutie ca intr`a 3a face ceva tzacanit si cand schimb in alta treapta nu mai face ... (derbi gpr50) Crezi ca se oboseste sa iti raspunda? Anuntu e din Septembrie! Incearca pe la Subforumul SERVICE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 ar fi putut raspunde ca doar nu`l doare mana ... da noah .... asa`s unii ... poate totusi raspunde mai incolo dupa ce vede ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Exil Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 triff activ ultima data 9 Aprilie 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate