Sari la conținut

Exil

EX+
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    -

Informații profil

  • Interests
    Muzica, Internet si Motociclism <br /><br />

Exil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sanatate multa si grabnica motociclistului.
  2. Sunt astia care se cred in ATV ca in masini decapotabile. Mai precis cred ca considera ATV-ul Aro decapotabil sau Jeep decapotabil. ATV-ul nu are aceeasi stabilitate ca conservele. Daca vor masina de teren sa isi ia Jeepuri. Si sa-i faca un tuning sa il faca decapotabil. Si apoi poate sa iasa pe unde vrea cu el. Dar ATV-ul nu e masina decapotabila.
  3. Exil

    Ajutor :(((

    Isi cumpara vitezoiaice, ii baga gaz tare din prima zi apoi citim de ei la rubrica accidente. Doamne fereste. Sa se mai imputineze topicurile pe acolo. Noi adica eu si mavrocook si altii ca noi stim ca pt incepatori sunt bune scuterele cu motoare de capacitate mica. Asta ca sa nu ne ispiteasca ala negru sa bagam mana in gaz din prima zi. Asfalt uscat!
  4. Nu ma pricep la marci de scutere dar am vazut scutere cu 80 km/h
  5. Exil

    Discutii Intre Noi

    Vreun scuterist in BR? Vreau sa il intalnesc personal. Sa discutam asa ca de la expert la incepator. Poate devenim si prieteni. Asfalt uscat! Si pt Vladul. Iconul nu isi are rostul ci doar astea . Sunt un pic mai glumet pe forumuri.
  6. Exil

    Ajutor :(((

    Eu nu am scuter nu prea ma pricep. Dar am vazut scuter bun aici. Cel putin asa mi se pare si mie. Si eu tot in dilema ta sunt. Numai ca decamdata am banii de 10 ori mai putini ca tine dar am pornit intr-o orientare. Ca incepator nu pot decat sa iti recomand sa vizitezi asta: www.scuter.eu si asta http://www.piaggio.ro/piaggio/piaggio_x9.htm aici in bara de sus sunt mai multe scutere prezentate. Si sa asteptam parerea expertilor daca sa ne orientam spre astea sau nu. Ceea ce am auzit de la experti e sa NU CALCAM pragul la First BIKE. Calitate proasta!
  7. Dar daca ne luam motoare BMW sa fim de aceeasi marca cu conservele lor? Ne-ar mai trata cu atata dispret sau ar mai avea curajul "sa o faca intentionat" ?
  8. triff activ ultima data 9 Aprilie 2007
  9. Cat costa un scuter Aprila SR 2006? La mana a II-a.
  10. Deci si la semafor trebuie sa fii cu ochii in 4X4. Concluzia: Nu trebuie sa te relaxezi in trafic chiar daca esti la semafor. Si ochii in 4x4. Mai ales in oglinzi sa vezi cine iti vine din spate.
  11. Exil

    Discutii Intre Noi

    Ma gandesc sa fim asa pe orase mici cluburi: CSB= Clubul scuteristilor Bucuresteni, CSBR = clubul scuteristilor braileni, CSGL= clubul scuteristilor galateni, CSPH= clubul scuteristilor prahoveni,CSIS = clubul scuteristilor ieseni, etc. Dupa cum probabil banuiti, ultimile 2 litere sunt literele de recunoastere a oraselor. Iar toate cele 42 mini-cluburi vor avea clubul-mama CSR. Deasemenea fiecare mini-club va avea un conducator la nivel local. Iar cei 42 conducatori locali vor fi condusi de conducatorul central. Acesta nu tb sa fie neaparat din Bucuresti. Ci cel mai cu spirit de conducator. Capitala scuteristilor nu trebuie sa fie neaparat Bucuresti. Poate fi Iasi, Ploiesti, Brasov, Constanta etc. Adica capitla scuteristilor va fi orasuil natal al conducatorului general. Daca cel ales conducator general e din Iasi in Iasi va fi capitala scuteristilor. Deasemenea propun ca conducatorii locali precum si cel general al clubului sa aiba un mandat de 1 an. Noii conducatori se vor alege prin voturi. Acum e alegerea voastra a metodei e votare. Deci ce pareri aveti?
  12. Exil

    Discutii Intre Noi

    Am o intrebare. La intrunirile voastre participa doar cei ce au mopeduri si scutere sau poate veni si cei fara dar care urmeaza sa isi cumpere. Si ii luati ca pasageri?
  13. Pai eu am scoala de soferi autorizata chiar in bloc. Deci proprietarul scolii e vecin cu mine. si scoala e chiar in bloc. Iar la scara afara are autoturisme si motoare. Si pt mopeduri faci acel mic curs pe mopedul tau. Si cat timp imi ia acel curs? Banuiesc ca o zi. Sau 1 sapt maxim. Imi elibereaza un mic act de absolvire. Ce daca ma costa si ala. Dau si acolo.
  14. Cu toate ca a trecut iarna, si acum ne plimbam linistiti cu motoarele, postez aici ceva valabil pt iarna viitoare. Santy a scris: ar trebui deschisa si pentru noi o clinica de dezmotorizare partiala (doar pe timpul iernii). E primul an in care am motor, prima iarna bate la usa. Pai exista. PC-ul adica. Jocurile simulatoare pe PC. Cumparati un simulator de condus motorul. Intradevar sunetul e apropiat de cel al unui motor adevarat dar nu produce aceeasi satisfactie. Dar macar va mai alina dorul de motor pe timp de iarna.
  15. Borris a scris: A aparut de vreo 2 saptamani si costa 7,9 lei. Din cate am inteles de la Kriminal, site-ul este inca in constructie. Scumpa! Aplic metoda simpla: Sala de lectura la prietenele vanzatoare. Asta doar daca nu e in tipla. Va rog eu daca e in tipla desfiintati tipla! Nu ma privati de dreptul de a citi pe gratis la chioscul de ziar! De ce nu imi permit sa dau 8 lei/luna pe revista? Pt ca ma chinui sa strng bani de motor! Orice ban imi pica in mana se pune in fondul "Motorul" Deci am strans 500 lei. 25% din valoarea unui motor care vreau sa mi-l iau. Mai am 364 de zile de stat pe uscat!
×
×
  • Creează nouă...