ALT_ZOLA Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Solicit oferte de transport una bucata mobra din giurgiu pana'n bucuresti ... Astept oferte , pe PM ! este destul de urgenta treaba .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 se gaseste stai linistit...numai sa dai si tu mai multe detalii, mobra ca marca sau ai folosit termen general pt motocicleta, e cu atas , e grea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2011 Este mobra mobra mai precis 50s .... deci ceva mai putin de 78 de kile cat ar avea ea uscata daca tin cont de rugina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 (editat) Solicit oferte de transport una bucata mobra din giurgiu pana'n bucuresti ...Astept oferte , pe PM ! este destul de urgenta treaba .... Fan curier,Memo.asta cara sigur ca am luat cu ei multe moto din tara. la cite kg. are mobra iesi pina in 100 de lei transportul,daca vrei sa te coste mai putin le spui cu ridicare de la sediu de acolo te descurci tu.. Editat Ianuarie 25, 2011 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 La cita greutate are o poti lua lejer si cu o Dacie care are portbagaj sus , dar ai nevoie de doi oameni cu vana sa o urce si sa o coboare . Cauta si tu un prieten care are asa ceva si asa iesi cel mai ieftin dar o varianta la fel de buna ar fi si curieru asa cum a zis si Dani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Ianuarie 25, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2011 Amici dornici de asa ceva nu am ... Iar mobrita o sa intre in posesia mea in urma unui schimb , deci trebuie sa fiu de fata pentru a inmana "produsele" si de a verifica cat de cat starea ei , in plus mobra nu este functionala deci nu o pot lua de la vreun sediu ( nu am pe langa mine asa ceva ) si de impins sau folosit pe post de trotineta este iesit din discutie . Mobra intra intr-un porbagaj de berlina cu rotile scoase , dar prefer sa o pun intr-un papuc caci nu'i asa de cald afara sa stau sa desfac rotile si eventual ghidonul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 ZOLA, AI UN PM de la mine. Indiferent cu cine o vei rezolva, iti doresc de pe acum succes. Cu stima, Bogdan B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Ianuarie 27, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2011 Gasit , ascundem mobra intr-un polo sambata / duminica .... Deci declar subectul inchis , multam de raspunsuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate