dydy Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 cum poate un amarat ca minesa.i faca pe FRATII CARAMIDA gelosi.... cu numarul din avatar sau cu numerele de yoga .... cand facea Danutz ca delfinul ( dar pe nisip ) sa aveti drum bun si distractie placuta PS : MV mai vine ? sau s-a linistit ? A ! stiu ! merge doar pana la giurgiu si se-ntoarce , culmea ! in aceeasi zi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Fi-v-ar drumu' bun ! la naiba,...n-am cum sa va ajung din urma...pana la Nasebar...sau pe unde inoptati joi... Plec spre Stanbul Vineri dimineata. ne vedem prin Turcia...pe dreapta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 cu numarul din avatar sau cu numerele de yoga .... cand facea Danutz ca delfinul ( dar pe nisip ) sa aveti drum bun si distractie placuta Multzumim frumos de urari, ne vom gandi si la tine, desigur de bine! Si Bafta...pe lac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delta X Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Si Bafta...pe lac! Vezi ce-i urezi unui pescar, nu de alta dar sa nu-ti ureze si el ceva despre asfalt. Oricum, dupa cele prognozate. or sa ne treaca turcii prin "foc si sabie" cu vremea pe care o prindem la inceput de excursie (cca 3 zile). Dydy, ai grija ce si cat bei pe garla. Mie nu mi-a fost bine ultima oara (spre dimineata si toata ziua ce a urmat)! Noroc ca a stiut drumul de intoarcere utilajul (e bine sa ai sofer uneori) La buna vedere! Mesaj completat ne vedem prin Turcia...pe dreapta ! Hai pe stanga... te roooooooooog! Dau o bere! P.S. Aveti apostilele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 salutare tuturor, eu am ajuns azi, vineri, pe la 04 45 am joi am plecat cu totii pe la 06 30 am din cappadocia, fiindca zborul cu balonul s-a anulat din cauza conditiilor meteo am mers pana la ankara impreuna apoi eu am decis sa nu mai raman o noapte in istanbul ci sa vin direct spre casa dintr-o bucata drumul de la nevsehir pana la istanbul a fost de vis,chiar daca a plouat pe alocuri si a fost cam innorat de la edirne s-a nasolit treaba, am stat la vama cam 30 min, credb ca au fost 3 controale pasapoarte si talon si 1 control la bagaje, cozi, ploaie si ceata toti care veneau dinspre bulgaria spuneau ca sunt blocaje in trafic fiindca era ceata si nu vedeai la 2 metri in fata, toti recomandau traseul prin nova zagora, cica era mai bun,,,am luat-o pe acolo dar era o ceata densa si nu vedeai nimic, apoi am decis sa fac un ocol prin stara zagora catre gabrovo - veliko,,,proasta decizie, am stat blocat pe acolo pe curbe cam 45 min traseul a fost nevsehir - ankara - istanbul - edirne - nova gagora - stara zagora - gabrovo - veliko - ruse - buc 1450 km , 22 ore mers aproape continuu, un record personal prostesc,,, , dar sa traiasca enduro turingul , ca nu mi-as luat vreodata altceva bag cateva poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 7, 2011 Autor Share Postat Mai 7, 2011 (editat) gata am ajuns si noi in bucuresti dupa o excursie reusita si fara incidente. va pun niste poze pe sectiunea poze multumesc pentru participare tuturor, eu m.am simtit f. bine in acest grup manuel Editat Mai 7, 2011 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate