Sari la conținut

delta X

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    BMW R1200GS
  • Numar Moto
    de RO

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Benelli Velvet 250; Honda Transalp 650; BMW F800GS; KTM 520EXC; BMW G450X; Husqvarna 250T

delta X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ai aprofundat bine scoala, Mihai, ca dupa atatia ani nu scapi de metehne :-) Cred ca va las cu tura de Turcia si o sa merg cu Plescoi In Ucraina si Polonia. O sa fie cam in aceeasi perioada. Dar gasca aia a fost in fiecare seara in strada si asa ca in casti nu o sa vorbim decat de ceea ce ce vorbeam noi inainte.
  2. Din cauza ca sunteti cu penalul Dragnea (Mihai, Manuel si sper ca atat) si mai imbarligatori ca latrina 3 (unii) nu vin si eu cu voi Vad ca se strica prietenii, nu mai poti avea un ajutor din partea unora, in caz de nevoie, doar ca nu esti PSD-ist. Naspa!
  3. Sa veti numai soare si distractie maxima! Bgati poze
  4. Dans m-a tras de maneca " bai, tu nu mai intri pe motociclism, pe excursii, alea, alea!. Stiam de ce nu intru. Nu vroiam ca Mihai sa inceapa sa se gandeasca la barbosi, la alte alea. Acum ca am intrat, incep eu sa ma gandesc la jucat la loto, la barbosi si alte alea. Poate, poate..... Tura in Alpi cu Mihai!? Hahaha, ce tare! Daca nu iese asta, iese traba cu "Tura-n Turcia cu Mihai,\"
  5. Mihai, daca imi promiti ca in Denizli ii cautam pe prietenii nostri politisti, sa mai facem schimb de motoare si pe doctorul neurolog care a stat in coma dupa accidetul cu Hayabusa, ma bag HAHAHA, cam multe conditii
  6. Trei zile cu prietenii. Vineri am plecat spre TEKİRDAĞ. Final cu vant naprasnic, gen "viscol in plina iarna in baragan" in mijlocul verii pe coasta europeana a Turciei cu marea Marmara. Pierdut ferry spre insula Marmara. programul gasit pe net al ferry-ului nu are nici o legatura cu cel real. Seara de voie buna in Tekidrag. Sambata drum de coasta spre Istanbul. Fiind dimineata spre pranz, vantul e mai scazut in intensitate. Dupamasa cu plimbare cu vaporul pe Bosfor, bere in Tacsim, peste si kukureci in Laleli. Duminica intors acasa, mers sustinut si haotic, in stilul caracteristic al gastii. Toti am ajuns acasa intergi si "satisfauti" La buna vedere! P.S. Asteptam poze de la fotograf!
  7. Salut Ma bag si eu, dar doar pana in TEKİRDAĞ. Nu voi face traversarea spre insula Marmara. Nu gasesc nicaieri programul ferry de la Marmara spre TEKİRDAĞ si nici pretul Daca la dus ferry-ul de 18:30 face 3 ore, la intors poate sa faca si 4 ore jumate cum face ala de 10 dimineata de la TEKİRDAĞ - MARMARA. Nu e de mine atatea ore pe o barca, s-ar pute sa am rau de mare. La intoarcere va voi insotii in drumul spre casa. Acum ma uit pe booking dupa cazare in jurul lui TEKİRDAĞ, doua nopti, la plaja, ceva restaurante in jur si eventual piscina. Asa ca Dane, eu te astept la Tekirdag, la un peste si o rakie Ne vedem la 7 dimineta la OMW
  8. Mihai & Co Daca excursia se poate face pe la sfarsitul lui Mai, undeva pe 20-21 Mai, ma bag In Iunie am multe altele pe care vreau sa le fac. P.S. Si Dan(s) tot cam pe aceeasi perioada mizeaza.
  9. Gata. Rezervari facute in Belgrad. In Drobeta nu am facut rezervare. Mihaita, daca nu te superi, iti pot propune o mica schimbare de traseu dupa Drobeta. Adica: Drobeta TS - Moldova Noua - Bela Crkva - Pancevo - Belgrad L-am facut in sens invers, Drumul de-a lungul dunarii prin Ro e mai bun decat in Srb. Are doar 610 km, nu se merge pe autostrada, deci nu avem de platit taxe. Putem sa dormim la pensiuni prin cazane. Am mai dormit pe acolo si cand am fost in Alpi mit Vlad 1. E ok. Cred ca daca plecam la 14:00 din Buc, ajungem pe la 20:00 pe acolo. Ne vedem maine!
  10. Super tare, mai ales ca se suprapune, pe 27.05, cu un maraton de 65km si un semimaraton de 35km de MTB. Vor fi 900 de participanti plus insotitori. Maratoanele vor avea startul si sosirea in parcul Bucov. Startul se va da la 9.30 asa ca de dimineata va fi o mare invazie de masini si biciclete. ............ Nu stiu cat de mare e parcul, dar cred ca o sa fie mare nebunie. Bafta ambelor evenimente.
  11. Bai Ianachim, nu stiu ce drac se intampla cu tine, dar doua lucruri sunt clare: pt ca nu ai "joinat" cu grupul de "FLEASCAMOP" moto, lumea nu vrea nici sa mai mearga si nici sa mai vorbeasca cu tine. Si mai esti si VESNIC INCEPATOR. Te rog, inainte sa mai iesi cu chestia ai a ta verde pe la sosea sa ceri voie pe forum, ca cu deastia ca tine nu mai iese nimeni. Degeaba ai mii de postari daca nu ai si "chil-ometrii" mii.
  12. Am fost 10 si 8 motociclete: La 10.30 am plecat de la McD's Otopeni spre Balvanyos. Soare, asfalt uscat, masini in trafic destule,..... La Predeal am facut stanga, Paraul Rece, Rasnov, Poiana Brasov, Brasov, Balvanyos. La Poiana Brasov, ca tot ne saturasem de asfalt uscat, am mers la Stana Turistica sa mancam. Drum de pana intr-un km off asfalt. Si asta doar sa-i murdarim un pic pe prietenii nostri cu motoare nu tocmai potrivite. De la Bixad si pana la Balvanyos un drum spart peste care era asternut un strat de pietris antiderapant. Nu a fost o fericire de mers pe acel drum. Parca mergeam pe bile pe acel pietris "antiderapant". Balvanyos, pensiunea La Cetate, restaurant, muzica si dans, bagat la somn si duminica pe la 11.00 plecat spre casa. Balvanyos - Targu Secuiesc drum acceptabil Tg. Secuiesc - Covasna - drum nou, super calite. Covasna - Intorsura Buzaului - drum partaial asfalt bunicel, partial forestier (o fericire pentru un BMW F800ST si un Buell :-)) Intorsra Buzaului - Magura - drum de dat pe curbe Magura - Mizil - pe la tabara de sculptura Magura, parcurs destul de incet datorita pietrisului antiderapant omniprezent Mizil - Fulga - spre DN1 (Balta Doamnei) - drum OK si foarte gol Suit pe autostrada Bucuresti Brasov pana la Moara Vlasiei si apoi prin Dimieni acasa. Cam asta a fost traseul. Am avut ce am cautat: asfalt uscat, curbe, offroad, distractie.... Poze sa puna cei care au facut. La buna vedere!
  13. Daca tot mergi cu noi pana la Campina, la intalnire nu veni cu mana goala. Adu un DVD cu pozele din Turcia. Mai ales cele din balon :-)
  14. Deci, la 9.30, maine, la McD's Otopeni. Pana acum suntem: - Plescoi - Guyana - Mae&Co - Catalin - Dan - Bogdan ..... si vedem cine se mai aduna pe la McD's La 10.00 purcedem spre Balvanyos. La buna vedere!
×
×
  • Creează nouă...