Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Nah, treaba este cam asa: am ceva probleme cu permisul, suspendat, contestatii, distractii de gen si s-ar putea sa raman in mijlocul verii fara el. asa ca ma interesez de ceva capre de 50. nu ma pricep la astea dar decat sa-mi iau "vitezana" de 50 mult mai bine asa ceva! mai o groapa, mai un forestier... chestii de astea. voi ce ma sfatuiti? bugetul este evident si el redus pentru ca e un motor "de sezon"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) La 50cc n-ai ce alege decat ca scuterica de invarteala de ici-colo. Mai un forestier clar iese din discutie. Iar daca prin mai o groapa nu te referi la ce gasesti pe drumuri in ors, iar iese din discutie. Editat Ianuarie 28, 2011 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 mai o groapa da, la ce gasesti prin oras. de forestier nu stiu ce sa zic, m-am dat cu un rx vara trecuta pe un forestier si a fost ok. vreo 16 km. dar avand in vedere ca in mod normal il faceam cu vitezana... nah, depinde cu ce esti obisnuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 mai o groapa da, la ce gasesti prin oras. de forestier nu stiu ce sa zic, m-am dat cu un rx vara trecuta pe un forestier si a fost ok. vreo 16 km. dar avand in vedere ca in mod normal il faceam cu vitezana... nah, depinde cu ce esti obisnuit... aprilaia daca emotor am6 is forte ok.. am 5 iar e destul de bun.. problema lor e treapta 3, se defecteaza pinionu si ce e fain e ca poti bafa un kit polii sua tob de 80 si iti mere de ajr mananca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate