Supapa_Jr Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 De unde pot cumpara in bucuresti asa ceva? vreau sa imi fabric o toba...si nu mi-ar strica un tutorial daca are cineva.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 De ce nu iti cumperi tzeava de inox?Este cam orice dimensiune...Cum vrei sa faci?Sa indoi tabla de inox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 20, 2006 Autor Share Postat Septembrie 20, 2006 Pai mi-ar trebui doar pt finala...la masina acum...cred ca mi-ar trebui si foaie de inox pt ca nu cred ca gasesc teava de inox de 20 de cm diametru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 vb cu baietii de la borla - ei se ocupa cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 (editat) nu vrei o toba de carbon, la un pret incredibil? (400) din pacate inca nu e terminat siteul: http://www.evacuarecarbon.com/ Editat Septembrie 21, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Cer o tona de bani si tobele acelea nu isi justifica pretul....de aceea vreau sa o fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 Pai mi-ar trebui doar pt finala...la masina acum...cred ca mi-ar trebui si foaie de inox pt ca nu cred ca gasesc teava de inox de 20 de cm diametru... Oricum nu stiu daca reusesti sa indoi tabla de inox cum vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Tocmai de aia am cerut daca are cineva un tutorial ....ca pot face si din altceva....cred:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 scuze!!!! 400 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 Nu imi merge mie siteul....e destul de convenabil 400 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 (editat) sincer..e destul de urat din partea ta sa spui ca e destul de convenabil...unde mai gasesti tu ceva din carbon la banii astia! hai mai bine sa le vezi. putem sa mergem vineri dupa-amiaza sau in we. Editat Septembrie 21, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 cred ca ati confundat sectiunea,aici e vorba de choppere!!! so,daca mai aveti de vb despre inox,ok,daca nu,inchidem pravalia. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 21, 2006 Autor Share Postat Septembrie 21, 2006 E inca valabila treaba cu inoxul...daca are cineva....sau poate da informatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 (editat) Teava de inox de orice dimensiune gasesti undeva pe la Delfinului (vb. numai de Bucuresti). Din spate de la Delfinului daca vrei sa ajungi pe Baicului trebuie sa mergi pe o straduta intortocheata. Dupa prima curba la stg (venind dinspre Delfinului, drept in fata e poarta fabricii Revinox. Acolo au tevi de orice dimensiune, cantitatea minima 3 ml (ca ex de pret: teava de fi 22 mm 40 ron 3 ml). Atentie!!!! Teava este sudata longitudinal (bineinteles ca nu se vede sudura), nu este trasa, si eu unu nu am reusit sa o indoi pe masina hidraulica de curbat tevi nicicum (am incercat toate variantele, umpluta cu nisip, incalzita, incet, repede etc.) fara sa faca acele cute enervante. Mai poti incerca la cei care fac balustrade de inox pt vila lu' Becali. Au si pagina www.revinox.ro da' la mine nu merge Bafta! Editat Septembrie 22, 2006 de itc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 22, 2006 Autor Share Postat Septembrie 22, 2006 Pai atunci din ce sa imi fac traseul de toba si finala?imi place ca macar aici pe forum imi raspunde cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 toba la mine este integrala de inox sudata si lustruita de spui ca este dintr-o bucata. A fost facuta ca si comanda speciala la I.A.R. Brasov pentru o firma de trike-uri din Germania. din cite cunosc in tara sunt doar doua exemplare din acele tobe si ambele sunt montate pe Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 toba la mine este integrala de inox sudata si lustruita de spui ca este dintr-o bucata. A fost facuta ca si comanda speciala la I.A.R. Brasov pentru o firma de trike-uri din Germania. din cite cunosc in tara sunt doar doua exemplare din acele tobe si ambele sunt montate pe Simson. Tu nu cred ca realizezi cu ce fel de scule se lucreaza la IAR...Si ce fel de oameni le folosesc...Pacat ca au ajuns sa faca tobe pentru motociclete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 23, 2006 Autor Share Postat Septembrie 23, 2006 IAR nu era fabricant de elicoptere?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheGun Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 I.A.R. este mai mult atelier de reparatii aeronautice, in special elicoptere. Datorita idiotilor care sunt reprezentanti ai poporului roman nu mai are liciente aerospatiale care sa permita constructia de aeronave sub licienta lor. Cei mai buni meseriasi care i-am vazut eu lucrau acolo. Unii mai lucreaza si sa stiti ca din miinile lor ies adevarate minuni. Iar ca sa nu moara de foame accepta si asemenea comenzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 vezi ca s-a rezolvat problema cu serverul. poti intra pe site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate