CUXI Postat Septembrie 21, 2006 Share Postat Septembrie 21, 2006 dezmembrez un Simson Sport in stare buna de functionare dar fara acte....sau vand complect cu 750 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 dezmembrez un Simson Sport in stare buna de functionare dar fara acte....sau vand complect cu 750 RON salut!vreau eu magnetoul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Septembrie 22, 2006 Share Postat Septembrie 22, 2006 salut, m-ar interesa grupul, farul(sticla si oglinda)si furca. Momentan, eu abea acuma l-am pus pe al meu pe roti si incep sa-i descopar problemele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeDevil Postat Septembrie 25, 2006 Share Postat Septembrie 25, 2006 nu ma lasa sa trimit PM in ce stare e grupul si cat vrei pe el si pe crucea cardanica? nu ma lasa sa trimit PM in ce stare e grupul si cat vrei pe el si pe crucea cardanica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 (editat) Ma intereseaza si pe mine grupul si cardanul,farul complet daca-l ai,ghidonul cu comenzile,cotul si toba. Baga niste pretzuri la astea. Editat Septembrie 27, 2006 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 dezmembrez un Simson Sport in stare buna de functionare dar fara acte....sau vand complect cu 750 RON m-ar interesa si pe mine chiulasa daca se poate m-ar interesa si pe mine chiulasa daca se poate poti la sa un pret si de unde esti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate