Coxanelu Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 heh, se pare ca blestemele pretenilor mei de pe forum m-au ajuns de data asta si voi fi nevoit sa stau in casa 2 sapt datorita unui gips......va multumesc si va astept la discutii pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 vaaaai s-a mai dus o legenda.... ai trintit bijuteria, sa stiu daca-ti mai dau si io, sau ai cazut pe scari ca un betiv ordinar ce esti ? You only get one shot at life, so why waste it on Honda!!?? You get only one GHIPS (at a time) Daca aveai honda, iti punea ea singura ghipsu ba ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 15, 2004 Autor Share Postat Aprilie 15, 2004 ......mmmmm, bun bohotinu......da nu am cazut ma, mi-am dat doar LABA!!( ptr moderatori tema de gandire daca sa stearga sau nu) piciorului peste cap ca am coborat in slapi.....beat fiind......vroiam sa prind niste delfini care fugeau de mine..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 ah, bine ca e kawa ok care laba ? sa stiu daca-ti comand schimbator de viteze la mina, sau nu, ca frina ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 nasol verule ,mai bine bei direct afara ca io tot d-asta nu beau in casa... zi mersi ca n-ai vrut sa sari de la penthouse in ocean direct dupa ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 sa punem francusa la rece ? Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 heh, se pare ca blestemele pretenilor mei de pe forum m-au ajuns de data asta si voi fi nevoit sa stau in casa 2 sapt datorita unui gips......va multumesc si va astept la discutii pe forum si deci o sa faci si tu un bine comunitatii si o sa oferi motorul vreunui tanar care nu detine asa ceva ? preferabil unul care pana acum n-a mers decat cu mountain bike-ul si tot nu inteleg, cum ti-ai dat cu LABA peste cap ? credeam ca tre sa fii master yoghin ca bhairava sa-ti iasa faze din astea, si in al doilea rand, chestia cu picioarele puse dupa cap o faceau doar fetele din cate stiu eu, sau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 totu ie deja aranjat, motocicleta va sta la student (HolleEngel) in aceasta perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 si ti-am zis sa dai de baut de cand detii "trompeta" aia...ce sa-i faci tati...blestemele(ale moderatorilor) cred.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Aprilie 15, 2004 Share Postat Aprilie 15, 2004 si deci o sa faci si tu un bine comunitatii si o sa oferi motorul vreunui tanar care nu detine asa ceva ? preferabil unul care pana acum n-a mers decat cu mountain bike-ul Descrierea mi se potriveste pe deplin si accept cu bucurie fieru(chiar azi am vazut unu verde) ca domnu' siscreu s-a mai dat cu fieru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 16, 2004 Admin Share Postat Aprilie 16, 2004 Of of, mai mai ... cum s-ar spune Dumnezeu nu bate cu bata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 16, 2004 Autor Share Postat Aprilie 16, 2004 Of of, mai mai ... cum s-ar spune Dumnezeu nu bate cu bata si tie aceleasi urari de bine smokey , uite ca ti-a fost ascultata una dintre rugile tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 ma dubluveule, in caz ca nu stiai, eu nici nu aspir la asemenea plastocicleta il las pe tov. ceausescu si altii asemenea domniei sale sa tiuie ca tantarii prin trafic, eu voi merge la pas domol, trezind babele din cartier, eventual te voi pune pe tine sa mergi in urma sa aduni ce cade din motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 16, 2004 Admin Share Postat Aprilie 16, 2004 si tie aceleasi urari de bine smokey , uite ca ti-a fost ascultata una dintre rugile tale stai linistit, nu ma bucur de necazul altuia - din partea mea insanatosire grabnica cu ocazia asta avem mai mult timp sa vorbim pe forum PS: daca vrei blesteme, nevasta-mea e campioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 ce repede dam noi vina pe neveste cand e vorba de blesteme, cand de fapt, noi ne-o cam facem cu mana noastra... @profitori mai puneti-va pofta-n cui si puneti mana sa munciti ca sa va luati singuri "fiarele" voastre si sa nu mai ravniti la bunul altuia... aaa... salut coxy! esti bine, sanatos? sa-mi spui daca te supara careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate