Dimethylmercury Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 Ma intereseaza un ambielaj in stare buna in zona Cluj. Astept oferte pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 Nimeni? Ma intereseaza si daca e varza, dar sa aibe capetele nelovite si suncile ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Toata lumea vrea asta...chiar si eu....chiar daca i-am dat gauri de centrare la al meu si i-am modificat cam tot prin el...parca tot unul nelovit si ca de la mama lui as vrea...chiar si defect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2006 Toata lumea vrea asta...chiar si eu....chiar daca i-am dat gauri de centrare la al meu si i-am modificat cam tot prin el...parca tot unul nelovit si ca de la mama lui as vrea...chiar si defect... Si ce sistem de rulare folosesti la el? Rulment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate