->Bullet<- Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 ti-am verificat proiectele si arata foarte misto...personal imi place cb-ul de 250...din ce an ? da-mi un pm cu ''detalii'' . te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 20, 2011 Autor Share Postat Decembrie 20, 2011 ti-am verificat proiectele si arata foarte misto...personal imi place cb-ul de 250...din ce an ? da-mi un pm cu ''detalii'' . te salut Am incercat sa-ti dau PM dar nu merge , poate ai casuta plina . Cb-ul e din '80 . oldtimer imi place blogul tau , keep up the good work . Momentan nimic de raportat in legatura cu fighter-ul . alte cheltuieli . Probabil in prima-vara e gata . voi revenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 (editat) Postez pozele sa ma tin de promisiune, Am promis ca voi arata produsul final. Din pacate forum asta sa transformat in ceva in care nu ma regasesc asa ca nu voi mai participa la discutii. topic inchis. Editat Mai 27, 2012 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Postez pozele sa ma tin de promisiune, Am promis ca voi arata produsul final. Din pacate forum asta sa transformat in ceva in care nu ma regasesc asa ca nu voi mai participa la discutii. topic inchis. a iesit bine, felcitari pentru ce ai facut este de vanzare, sau o pastrezi? daca te mai apuci de alta motocicleta, sa bagi poze. nu lua in seama palavrageala de pe celelalte topicuri, eu de multe ori mi-am regasit cheful de lucru la mobra in topicul asta si sunt convins ca multi altii s-au inspirat din munca ta, chiar daca nu posteaza numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Stima ,l-am vazut si pe customfighter si acolo ai primit multa lauda chiar de la oameni meseriasi care stiu ce inseamna sa faca un streetfighter si oricum cel m-ai important la o moto e sa ITI PLACA TIE tu te dai cu ea,punct. frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick89 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Salut! Arata foarte bine fighterul, felicitari man, multa munca si pasiune, sa il calaresti cu placere! As vrea sa fac si eu conversia la vfr, stiu ca a trecut mult timp de cand l ai facut dar mai ai cumva dimensiunile lantului cinematic ? Iti multumesc anticipat! Imi cer scz de deranj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 6, 2016 Autor Share Postat Martie 6, 2016 Salut, aveam toate schitele in CAD dar am pierdut HDD-ul . sorry. Spor la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate