Ikarus Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Cred ca te-am atins cu toba in bara spate pt ca la mine nu se vede nimic pe moto. Capatul tobei e punctul cel mai proeminent la motorul meu. Recunosc ca am cam fortat crosetarea aia, eram ingrozitor de grabit. Daca totusi a patit ceva bara ta spune-mi si iti dau asigurarea. Bafta si scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Cred ca te-am atins cu toba in bara spate pt ca la mine nu se vede nimic pe moto. Capatul tobei e punctul cel mai proeminent la motorul meu. Recunosc ca am cam fortat crosetarea aia, eram ingrozitor de grabit. Daca totusi a patit ceva bara ta spune-mi si iti dau asigurarea. Bafta si scuze! asta e un fel de mea culpa publica? crezi ca intra tipul ala pe aici sa dea de tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 asta e un fel de mea culpa publica? crezi ca intra tipul ala pe aici sa dea de tine? Mi-a spus ca abia si-a luat permisul de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Daca vrei sa faci o treaba te duci la sectia unde s-a intamplat incidentul si vezi daca a aparut careva cu Swift. E cu bataie lunga dar... Altfel, cam rare sansele sa citeasca cineva aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Septembrie 26, 2006 Autor Share Postat Septembrie 26, 2006 Daca vrei sa faci o treaba te duci la sectia unde s-a intamplat incidentul si vezi daca a aparut careva cu Swift. E cu bataie lunga dar... Altfel, cam rare sansele sa citeasca cineva aici. Am vorbit cu tipul la urmatorul semafor. I-am spus ca masina nu are nimic (m-am uitat de pe moto). A zis ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Deci tobele sunt de vina: Proces verbal: Subsematul TOBELE de pe VMAX, domiciliate in coturile de pe VMAX declar ca am atins masina suzuki swift deoarece Yamaha e mai tare ca Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Mi-a spus ca abia si-a luat permisul de motor. aha...acu' m-am lamurit am crezut ca ai trecut in viteza, l-ai raschetat , ai plecat mai departe fara sa opresti si acum te-au apucat remuscarile publice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Yamaha e mai tare ca Suzuki. Always, my dear.... always Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Yamaha e mai tare ca Suzuki. , nu de alta dar am Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bamsee_tgv Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Cred ca te-am atins cu toba in bara spate pt ca la mine nu se vede nimic pe moto. Capatul tobei e punctul cel mai proeminent la motorul meu. Recunosc ca am cam fortat crosetarea aia, eram ingrozitor de grabit. Daca totusi a patit ceva bara ta spune-mi si iti dau asigurarea. Bafta si scuze! Eu te sfatuiesc sa te duci la sectia de politie cea ma apropiata de locul unde s-a intamplat chestia si sa declari incidentul in termen de 48 de ore. O sa trebuiasca sa lasi acolo o copie a asigurarii, sa dai o declaratie si cam atat. E mai bine asa, pentru ca mie mi s-a intamplat aceeasi chestie, am discutat cu individul cu masina, a zis ca nu are nici o pretentie, dar dupa o luna si jumatate a venit un nenea politaiul la mine acasa si mi-a inmanat o chestie care spunea ca am permisul suspendat pe 3 luni pentru ca am parasit locul accidentului . Am ramas fara permis 3 luni din cauza unuia care a crezut ca scoate un ban in plus de la mine sau de la asigurare. Eu spun ca e mai bine sa fii linistit decat sa patesti ca mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Deci tobele sunt de vina: Proces verbal: Subsematul TOBELE de pe VMAX, domiciliate in coturile de pe VMAX declar ca am atins masina suzuki swift deoarece Yamaha e mai tare ca Suzuki. Este tare in tobe ?Sau in clape ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate