Magic4Ce Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 cum pot sa dau de acest Cristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 26, 2006 Share Postat Septembrie 26, 2006 Daca esti destept cumpara din dezmembrari. Ca piesele pe care le aduce tunaru sunt muci din start. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 unde gasesc aceste dezmembrari ca am probleme cu cutia <sare din a doua; de fapt scapa pinioanele> anumite piese de la cristi sunt cam proaste<nu recomand ambielaj piston cilindru>da nici la alti nu gasesti cristi-0722529806 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 unde gasesc aceste dezmembrari ca am probleme cu cutia <sare din a doua; de fapt scapa pinioanele> anumite piese de la cristi sunt cam proaste<nu recomand ambielaj piston cilindru>da nici la alti nu gasesti cristi-0722529806 desfa cutia si polizeaza crabotii pinioanelor ca sa ii faci drepti , sa nu aiba buza rotunjita . o sa mai traiasca putin . piston iti toarna nea misu` ( tel: 0722982532 ) ; iti alezeaza cilindrul daca este nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 i-am polizat<am avut probleme si cu antia>da acum nu-mi mai scapa in forta ci doar se aud atinganduse un pic pinioanele; am desfacuto si nu am gasit nimic neregula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Din cate am auzit Vasile Gaspac din Botosani 0744472055 are piese bune si mai ieftine decat Tunaru (ex.: alternator planeta 250 Cristi, 180 Gaspac). Le trimite cu autobuzu' cu 10 ron transportul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Mie nu-mi intra intr-a 2 deloc si am luat alta cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 il cheama gaspar vasile cu gaspac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate