dara Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Va rog, daca tineti legatura cu motociclisti bulgari, stie cineva programul intrunirilor de la ei de anul acesta? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Va rog, daca tineti legatura cu motociclisti bulgari, stie cineva programul intrunirilor de la ei de anul acesta?Multumesc. Foarte buna initiativa sa stim si noi programul intrunirilor de la ei. De cate ori am fost ne-au primit frumos si ne-am simtit bine. Am trimis cate un mail la cei pe care ii cunosc de pe acolo, sa vedem cand si ce o sa imi raspunda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 cred ca veti gasi raspunsurile aici ... ne vedem pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Martie 6, 2011 Autor Share Postat Martie 6, 2011 cred ca veti gasi raspunsurile aici ... ne vedem pe drum Multumesc, am mai gasit si aici: http://www.motosapiens.org/forum/viewtopic...?f=31&t=320 Mesaj completat cred ca veti gasi raspunsurile aici ... ne vedem pe drum Multumesc, am mai gasit si aici: http://www.motosapiens.org/forum/viewtopic...?f=31&t=320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Am intrebat o persoana competenta (Todor Rashkov, presedintele clubului Bad Company din Veliko Tarnovo, unul din organizatorii moto-rock-festivalului de acolo) si mi s-a raspuns ca exista doua liste de intruniri la ei: 1. Organizate de Bulgarian Moto Association 2. Organizate de cluburi neasociate (free members ). Pentru cei care stau mai prost cu chirilicele si limba bulgara ofer o traducere apriximativa a primei parti a primei liste (intruniri moto organizate de Asociatia Motociclistilor Bulgari): APRILIE 29-30-1.mai “The Riders” MC - Yambol 29-30-1.mai "Night Wolves" MG Bulgaria - Veliko Tarnovo MAI 20-22 MC ”Монтана от 1998 “ (MONTANA DIN 1998) - ? IUNIE 3-5. YADRENITE - Kozloduy 10-12. “The Black Roses” MC - Kazanlak 24-26. MC “Iron Boys” - Varna IULIE 1-3. MK ”Ягула” (Yagula) - Lom 15-17. МK “Планински Братя” (Fratia Muntelui) - Berkovitza 22-24. МК “ Волни ездачи” (Motociclistii Voluntari) - Stara Zagora 29-31. МК “Пирински Вълци” (Lupii din Muntii Pirini) - Predela AUGUST 5-7.. МК “Орлите“ (MC Vulturii) - Shabla 5-7. Nigt Riders Bg - Gabrovo 12-14. МК “Осоговски Ездачи” (Motociclistii din Osogovsk???) - Kyustendil 18-21. Bad Company - Veliko Tarnovo Национален мото-рок фест Света Гора (Festivalul National de Moto-Rock din Padurea Argintie) 29-4.septembrie. МК ”Диви Деца” (MC Copilul Salbatic) Varna-Kamchya SEMTEMBRIE 2-4. MC “Brothers from Hell” - Sofia 9-11. МТК ”Пътни Братя” (MC Drumul Fratilor) - Pleven 16-18. МК ”Лошите деца на Дядото” (MC Copiii rai) - Sofia Мото-рок фест (Moto rock fest) 30-1.2 octombrie. МК “ Демоните” (Demonii) Nova Zagora - inchiderea sezonului 2011 Cu ajutorul celor de la Free Riders Bulgaria Ar mai fi doua liste: partea a doua de la primul link si cel de al doilea link, dar deocamdata am obosit de la atata bulgara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Martie 17, 2011 Autor Share Postat Martie 17, 2011 Multumesc mult. Daca nu e cu suparare, m-ar interesa daca se tine intrunire la Nikolovo-Ruse, retin ca era clubul Spirit of Freedom, sper sa nu incurc. Am vazut ceva in week-endul cu 22 mai, insa nu am inteles daca e vreun party de o seara in vreun bar sau e chiar intrunirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Multumesc mult.Daca nu e cu suparare, m-ar interesa daca se tine intrunire la Nikolovo-Ruse, retin ca era clubul Spirit of Freedom, sper sa nu incurc. Am vazut ceva in week-endul cu 22 mai, insa nu am inteles daca e vreun party de o seara in vreun bar sau e chiar intrunirea. Se pare ca nu se stie. Partea a doua a primei liste e lista de intruniri posibile (neconfirmate): MAI 20-22. MC ”Spirit of Freedom - Retro Bike Party (sunt sigur ca e vorba de evenimentul din Nikolovo desi acolo nu e precizata localitatea) IUNIE 17-19. Nigt Riders - Moto party (nu e precizata localitatea) 24-26. MC ”Тракийски конници” (Calaretii Traci) - Chirpan 25-26. Калашниците Мото (Motoare Kalashnikov) - comemorare moto in memoria lui Teddy (nu e precizata localitatea) IULIE 8-10. МК”Огнени Сенки” (MC Umbrele Focului) - Pleven 28-31. Swallow 33 - Polski Trambesh AUGUST 26-28. “Змейовете” (Dragonii, Zmeii, etc) мото-курбан (asta nu stiu cum se traduce, cica ar fi sacrificiu moto sau asa ceva) - P. Banya SEPTEMBRIE 10-11. Drag Race & Stunt-The Riders Bg (nu e precizata localitatea) Si in sfarsit a doua lista (cluburi neafiliate): 1. 6-8. Mai - Red Riders MC - Yambol, Bakadzhik 2. 27-29. Mai - Tornado MC - Asenovgrad 3. 17-19. Iunie - Nautilus MC - Parvomay 4. 24-26. Iunie - Thunders MC - Ruse 5. 1-3. Iulie - Vagabonds MC - Plovdiv 6. 15-17. Iulie - Srednogorie MCC - Pirdop 7. 22-31. Iulie - Bulgarian Association Moto - camping Kraimorie Bourgas Municipality - vacanta de vara 8. 18-21. August - Boliari MC - Veliko Tarnovo, Sveta Gora (Padurea Luminoasa cred) - Moto-Rock Fest (asta e si pe lista oficiala la Bad Company ca e organizata in comun si cu primaria de acolo) 9. 26-28. August - Hienite MC (Hienele) - Haskovo, Yamacha 10. 2-4. Septembrie - Iron Brothers MCC - Panagyurishte 11. 23-25. Septembrie - Bulgarian Association Moto - Sopot - inchiderea sezonului 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Martie 18, 2011 Autor Share Postat Martie 18, 2011 Multumesc frumos, am inteles, e de urmarit in continuare daca se tine sau nu ceva la Nikolovo. Mi-a placut locatia, iar oamenii se purtau frumos si as mai merge. Multumesc mult inca o data pentru efortul de a traduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 L-am vazut azi in fuga pe Crazy la targul din Bucuresti si mi-a dat un afis asa ca treaba e sigura: Retro Bikes Choppers Party in 20-21-22 mai, organizat de MG Spirit of Freedom in Lekopark Lipnik (Teketo) din Nikolovo, adica cred ca exact unde a fost si anul trecut. Auzisem ca vrea sa-l faca numai pentru chopper/cruiser/etc. pentru ca l-au enervat unii cu vitezanele care au barait anul trecut si nu au lasat lumea sa doarma, se pare ca asa e, adica asa scrie pe afis ca in rest nu mi-e clar daca ai voie sau nu sa intri cu vitezane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 9, 2011 Autor Share Postat Aprilie 9, 2011 L-am vazut azi in fuga pe Crazy la targul din Bucuresti si mi-a dat un afis asa ca treaba e sigura: Retro Bikes Choppers Party in 20-21-22 mai, organizat de MG Spirit of Freedom in Lekopark Lipnik (Teketo) din Nikolovo, adica cred ca exact unde a fost si anul trecut.Auzisem ca vrea sa-l faca numai pentru chopper/cruiser/etc. pentru ca l-au enervat unii cu vitezanele care au barait anul trecut si nu au lasat lumea sa doarma, se pare ca asa e, adica asa scrie pe afis ca in rest nu mi-e clar daca ai voie sau nu sa intri cu vitezane... Multumesc de info, am vazut si noi o vesta azi acolo. Acuma dilema e ca noi avem enduro...Transalp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Multumesc de info, am vazut si noi o vesta azi acolo. Acuma dilema e ca noi avem enduro...Transalp. Baga o intrebare la Iliyan Tankev - alias Crazy - la +359887487343 si vezi ce zice. L-am vazut si ieri in Ruse pe strada dar nu l-am intrebat de soarta altor motoare ca al meu e "regulamentar" chair daca e cruiser de mic litraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 Baga o intrebare la Iliyan Tankev - alias Crazy - la +359887487343 si vezi ce zice. L-am vazut si ieri in Ruse pe strada dar nu l-am intrebat de soarta altor motoare ca al meu e "regulamentar" chair daca e cruiser de mic litraj Multumesc, asa am sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Multumesc, asa am sa fac. Intrunirea e anuntata pentru chopperisti, asa ca daca nu detii asa ceva si in special daca detii vitezana si daca ai mai fost vazut scandal probabil ca o sa fii apostrofat la intrare. Si daca faci scandal indiferent ce motocicleta detii probabil o sa fii dat afara. Anul trecut la Veliko Tarnovo l-a apucat pe unul cu vitezana o criza pe la 11 si ceva seara si a inceput sa o baraie sa faca burnout. Imediat a venit unul de la cluburile organizatoare si l-a potolit, dupa care au aparut si 2 agenti de paza (acolo e cea mai mare intrunire moto de la ei cu sute de motociclisti la corturi si mii de motociclisti la defilare sambata). I s-a explicat ca fie se cara acasa pe motor, fie i se cheama un taxi si vine a doua zi dupa motor, si doar daca are cort si promite ca sigur sta linistit pana dimineata mai are voie sa stea prin zona dar cu motorul oprit. Pe de alte parte sincer sa fiu eu nu am vazut inca pe nimeni sa incerce sa faca burnout sau sa sa dea pacanele cu enduro-touring, chestiile astea se achizitioneaza pentru a merge pe drum nasol si lung si deobicei proprietarul chiar vrea ca drumul sa fie lung nu sa-i moara obiectul pe drum, asa ca nu cred sa fie probleme cu un asemenea motor, sa zicem ca astea nu se disting prin zgomot produs intentionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Aprilie 11, 2011 Autor Share Postat Aprilie 11, 2011 Intrunirea e anuntata pentru chopperisti, asa ca daca nu detii asa ceva si in special daca detii vitezana si daca ai mai fost vazut scandal probabil ca o sa fii apostrofat la intrare. Si daca faci scandal indiferent ce motocicleta detii probabil o sa fii dat afara.Anul trecut la Veliko Tarnovo l-a apucat pe unul cu vitezana o criza pe la 11 si ceva seara si a inceput sa o baraie sa faca burnout. Imediat a venit unul de la cluburile organizatoare si l-a potolit, dupa care au aparut si 2 agenti de paza (acolo e cea mai mare intrunire moto de la ei cu sute de motociclisti la corturi si mii de motociclisti la defilare sambata). I s-a explicat ca fie se cara acasa pe motor, fie i se cheama un taxi si vine a doua zi dupa motor, si doar daca are cort si promite ca sigur sta linistit pana dimineata mai are voie sa stea prin zona dar cu motorul oprit. Pe de alte parte sincer sa fiu eu nu am vazut inca pe nimeni sa incerce sa faca burnout sau sa sa dea pacanele cu enduro-touring, chestiile astea se achizitioneaza pentru a merge pe drum nasol si lung si deobicei proprietarul chiar vrea ca drumul sa fie lung nu sa-i moara obiectul pe drum, asa ca nu cred sa fie probleme cu un asemenea motor, sa zicem ca astea nu se disting prin zgomot produs intentionat... La intrunirea de la Veliko de acum 2 ani am patit sa se faca burnout pana spre 5 dimineata, de ne duduia pamantul sub cort la ora aia - vitezane, intr-adevar. Si nu era numai unul care facea asa, erau o droaie. Da, asa e, ce e drept nici toba aftermarket nu avem. In plus fatza de motivele enumerate de tine, mai vrem sa ne si auzim in mers la bluetooth, asa ca preferam toba cat mai silentioasa. Numai ca ma intereseaza si pt alti cunoscuti, chiar in afara de cei cu Transalp, Africa Twin si BMW - toate enduro, mai sunt si 'rataciti' cu vitezane. I-am trimis deocamdata sms lui Crazy, multumesc inca o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Nu are nici o treaba Crazy cu vitezanele...daca esti cu bun simt nici nu te baga in seama ca ai motor de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate