Sari la conținut

Motociclist...r1 ...nr 1

man-man
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Fata a pus filmul ala ca, na ei ii place cum merge Papuc ala si apoi toti frustratii au inceput sa se ia de ea. Ca Papuc ala nu face 2 bani, Alexutzzzz ca el are pulla mare etc. etc. Nici unul nu e on topic, inclusiv eu. :D

Da-ne man-man detalii de ce nu are orgoliu si probabil si onoare dl. JulyRider!!! :lol: :lol:

Ca vad ca aici se practica. :baldy:

e o poveste ...dl mi-a imprumutat casca si i-am returnat-o mai tarziu dar nevatamata...

s-a suparat ..intarzia la parada si a imprumutat si gagica...care i-a fost returnata la timp ;) :D :P :D ..restul nu spun ca nu sunt bagagioasa din fire ....

si urata sunt ca NU-s de imprumutat

Editat de man-man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e o poveste ...dl mi-a imprumutat casca si i-am returnat-o mai tarziu dar nevatamata...

s-a suparat ..intarzia la parada si a imprumutat si gagica...care i-a fost returnata la timp :baldy: ;) :D :P ..restul nu spun ca nu sunt bagagioasa din fire ....

si urata sunt ca NU-s de imprumutat

cum adica a imprumutat si gagica??? cui? :D

Link spre comentariu

Si acu cum a fost faza defapt: la Snagov nu am reusit sa ajung, si l-am rugat pe un prieten daca pt prima seara poate sa mearga prietena cu el pana acolo, si cand m-am dus sa o duc pana la Arc de unde era plecarea era si donsoara motociclista man-man care se milogise de toti sa gaseasca pe careva de care sa se lipeasca sa o duca, si pana la urma a gasit acolo sa mearga remorca pe motoru unui alt amic ... in fine .. cum am ajuns ma trezesc cu ea in fatza dand foare rapid din gene milogindu-se daca pot sa ii imprumut casca pana a doua zi la 8 dimineatza, cand urma ea sa ajunga in Bucuresti. Eu pe atunci nu o shtiam... si i-am dat-o, urmandu-se sa ma intorc acasa cu o tichie din aia gen chopperist. Toate bune si frumoase pana a doua zi la 8 dimineatza cand pe poaie torentiala eram eu la Unirea in fatza, unde ramasese vorba ca trebuia sa ne intalnim. Dupa vreo juade ora de asteptat si incercat sa o sun imi raspunde si pe un ton foarte sictirit si ironic ca ea nu poate sa mai ajunga si timp de vreo 4 ore a ramas totu in coada de peste, pana imi da ea un sms ca a dat casca lu Stephon, si ca sa ma duc sa o iau de la el, dinafara Bucurestiului, ca deh "e casca mea si e interesu meu" sa ma duc dupa ea! --- si cam de asta am eu un dinte impotriva frumoasei, mirobolantei Man-Man!

:baldy: ahaa.... ok, am inteles ... ;)

hmmm, si inca ceva ... defaptu ca te-am facut si proasta de ce nu zici nimic? :D

ai fost corect uitand niste aspecte...

nu m-am milogit de toata lumea sau de nimeni...am mers crezand ca ,,prietenul '' nostru ne va loc in cort..dar el a pus lacatul pe cort si a stat cu prietena ta :P :D :D ..pe noi ne-a luat dracu de frig uitandu-ne la ei cum isi spuneau povesti in cort.... :lol: :lol: :lol: pentru ca tipai la mine ...am trimis casca pe stefan si mi-am cerut scuze....ca te-a plouat...atat

ai fost corect uitand niste aspecte...

nu m-am milogit de toata lumea sau de nimeni...am mers crezand ca ,,prietenul '' nostru ne va loc in cort..dar el a pus lacatul pe cort si a stat cu prietena ta :lol: :lol: :lol: ..pe noi ne-a luat dracu de frig uitandu-ne la ei cum isi spuneau povesti in cort.... :lol: :lol: :-L pentru ca tipai la mine ...am trimis casca pe stefan si mi-am cerut scuze....ca te-a plouat...atat

[/quote

MULTI SUNT OFF TOPIC

Editat de man-man
Link spre comentariu

nu inchide nimeni topicul asta?

a devenit jenant ca multe altele.

Concluzia : papuc e bun, dar nu poate sa stabileasca man -man daca e numarul 1. Eu personal stiu cativa care il intrec

restul de telenovele off topic nu ar fi bine sa fie rezolvate altfel??

Link spre comentariu

MULTI SUNT OFF TOPIC

Hai sa fiu si eu offtopic atunci.

Cand ma uit la poza ta de la profil nu vad decat o panarama ieftina! :baldy:

N-ai motor, pp ca nu ai nici permis, atunci ce p mea scrii pe acest site, a ajuns motociclism .ro un forum unde scriu toate ratatele tot felul de aberatii...

;)

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

• Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook

BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.

• Creează nouă...