gergo Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Prin oraÂş, treapta a 2-a, cred ca am avut în jur de 55-60 km/h, se apropie o trecere de pietoni, frânez, poate un pic prea târziu, o groapă de canal mult sub nivelul drumului, dintr-o data m-am trezit pe jos, motorul la vreo 10 m de mine, aproape pe trotuar. Julituri la genunchi, nu am avut echipamentul complet, mănuÂşi rupte, geaca ruptă. M-am ridicat, am ridicat motorul,l-am împins de acolo, acum e în garaj ... Bine că am scăpat atât de ieftin, putea să fie Âşi mai rău. Am scăpat cu un antitetanos Âşi câteva bandaje, mare atenție la gropi, canale etc. Nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Este primul Âşi sper ultimul meu eveniment de acest gen. Baftă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Bucurate ca ai scapat usor,pe viitor mai mult atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Of, of, of... da' sa vezi cate de-astea sunt in Capitala!... Bine ca esti ok totusi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 Prin oraÂş, treapta a 2-a, cred ca am avut în jur de 55-60 km/h, se apropie o trecere de pietoni, frânez, poate un pic prea târziu, o groapă de canal mult sub nivelul drumului, dintr-o data m-am trezit pe jos, motorul la vreo 10 m de mine, aproape pe trotuar. Julituri la genunchi, nu am avut echipamentul complet, mănuÂşi rupte, geaca ruptă. M-am ridicat, am ridicat motorul,l-am împins de acolo, acum e în garaj ... Bine că am scăpat atât de ieftin, putea să fie Âşi mai rău. Am scăpat cu un antitetanos Âşi câteva bandaje, mare atenție la gropi, canale etc. Nici acum nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Este primul Âşi sper ultimul meu eveniment de acest gen. Baftă e ultimul ,fii sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Septembrie 30, 2006 Share Postat Septembrie 30, 2006 e ultimul ,fii sigur. spune asa : INSHALLAH ! NU SUNTEM STAPANII VIETII NOASTRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate