Lao Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 Saptamana asta s-ar putea sa ajung si eu in Bucuresti sa-mi montez cauciuce si sa echilibrez rotile.Stiu ca este o vulcanizare Sama care face asa ceva,dar habar n-am unde.Am auzit ca e destul de aproape de gara.Daca sunteti amabili,puteti sa-mi faceti si mie o schita,cam pe unde se afla (adresa,strazi laterale alea,alea)?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 nu este greu de loc...ajungi la gara Basarab(este langa Nord),cum ai iesi din gara Basarab(stai cu spatele la ea) o iei in dreapta pana la primul semafor(intersectie cu Plevnei) unde faci stanga si mergi cam 400-500 m si pe partea stanga este Sama(vulcanizare) unde baietii se pricep foarte bine la moto..bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tom Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Asa e, confirm si eu ca baietii se pricep destul bine la motoare. Totusi, daca ar fi avut si niscaiva capre pentru sustinere motor cind nu are roata spate, ar fi fost si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Aprilie 20, 2004 Autor Share Postat Aprilie 20, 2004 Va multumesc amandurora pt informatii.Eu am sa vin doar cu rotile,deci nu sunt probleme cu "caprele". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Sama nu mai face echilibrari pe Plevnei, doar in Pipera (au mutat masina) http://www.autofan.ro asta e site-ul lor, au acolo adresa service-ului si numerele de telefon. dkz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 Care se ofera sa ne conduca si pe noi,de la intrarea in Buc. pana la aceasta vulcanizare maine pe la ora 11-12?Dam o bere/suc/ciorba, orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 Este simplu.MA POTI SUNA SI TE INDRUM EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Mai 7, 2004 Autor Share Postat Mai 7, 2004 Multumesc pentru ajutor.Am dat si eu anuntul cam tarziu.S-a rezolvat astazi.Chiar ca era usor de ajuns acolo.In sfarsit,am si eu cauciuce noi si roti echilibrate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate