RauL_z3u07 Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 as dori sa-mi iau un scuter si nu sunt hotarat pe care sa-l aleg dintre cele doua:Gillera DNA si Peugeot Xr6...voi care credeti ca este mai bun si mai performant?...ajutati-ma va rog mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 Nici unul Sunt doua gunoaie... Mai bine ia-ti aprilia RS 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 sunt de acord cu Tazzy, daca vrei scuter neaparat ia-ti o Aprilia SR50, daca vrei motor ia-ti o Aprilia RS50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 mersi mult..cateva poze cu acest model imi poti arata si mie,te rog frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) cea mai buna varianta este rs'u dar e si cel mai scump (nou ma refer) derbi gpr ar mai fi o solutie buna...sau yamaha tzr..cam astea ar fi cele mai indicate..acuma depinde de tine Editat Octombrie 2, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 problema nu sunt bani:P...doresc sa aflu care esti cel mai bun pt oras si care este cel mai modern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 problema nu sunt bani:P...doresc sa aflu care esti cel mai bun pt oras si care este cel mai modern depinde daca vrei scuter normal sau cu viteze cum sunt astea de mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 un peugeot xr6 nou calumea,model 2006 cam cat ia,eu nu caut viteza caut aspect frumos...cum ar fi in categoria masini o limuzina:P...adica cat de cat lux sa zicem si de figuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) xr6'le nou vine limitat la 45 da poti sa-l delimitezi dar nu crek ia mai mult de 95... Editat Octombrie 2, 2006 de costin_owner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Sau ai putea sa-ti iei Malaguti Drakon. Poza si specificatii : http://www.malaguti.com/modelli/view.php?mdl_pk=43 Pozitia pe jucaria asta e mai comoda dacat pe RS 50 iar performantele sunt cam la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Sau ai putea sa-ti iei Malaguti Drakon. Poza si specificatii : http://www.malaguti.com/modelli/view.php?mdl_pk=43 Pozitia pe jucaria asta e mai comoda dacat pe RS 50 iar performantele sunt cam la fel. daca ii place xr6 inseamna ca vrea ceva cu carene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Parerea mea este sa iti iei Aprilia Rs sau Derbi Gpr. Xr6 nu prea ma incanta l-am vazut si mi se pare cam ingust si sincer pe langa un tzr este cam micut si nu vb doar din auzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Strict dintre alea 2 alege XR6.Daca poti opta si pt altceva go for Yamaha TZR.God I love that bike!!!Arata DEMENTIAAAAAAL!Sau mai bine cumpara-ti un rs50 dupa 2003 inmatriculat si facem schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 un peugeot xr6 nou calumea,model 2006 cam cat ia,eu nu caut viteza caut aspect frumos...cum ar fi in categoria masini o limuzina:P...adica cat de cat lux sa zicem si de figuri Figuri ca figuri frate dar cand incepi sa bagi bani in el nu o sa te mai poti opri... Faci cum crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 multumesc mult tuturor,sunteti niste adevarati experti:P...in toate scuterele si motocicletele eu sunt incepator:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Succes.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate