campers Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) salut am o cagiva mai batranica , freccia , care banueisc eu ca nu functioneaza power valva cum verific ? in poza astasata , trebuia cumva ce este inconjurat cu verde , sa se miste ? caci nu se misca nici la 10k rpm ..(logic ar fi sa faca ceva acea rotita , ca doar n-a fost pusa degeaba acolo) Unde este inconjurat cu mov, ce piesa trebuia sa aibe acolo ? cand trec de 6-7 mii ture , parca se aude motorasul un pic mai gros , dar cred ca e de la gazele evacuate normal , nu de la cts .. intreb pentru ca , pana acum am avut cablu turometru stricat, si cand am incercat top speed am incercat cu o masina cu care am mers in paralel , iar ala zicea ca a avut 160 km/h .. acum , ca i-am pus cablul la kilometraj , vad ca merge doar 120-130 ... e normal ? am mai intrebat in stanga-dreapta si am inteles ca ar fi trebuit sa bata pe la 150km/h macar .. motorul are forta(pt un 125) si ambreajul nu pare a patina .. Mesaj completat ok , intre timp am mai intrebat pe cineva si mi s-a spus ca ar trebui sa se invarta rotita , iar unde am insemnat eu cu mov ar putea fi cts mecanic . a mea fiind c12r, este electronic .. Editat Martie 13, 2011 de campers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Iunie 6, 2011 Autor Share Postat Iunie 6, 2011 rezolvat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 tot asa un sistem care se blocheaza are si gilera rtt 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 tot asa un sistem care se blocheaza are si gilera rtt 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate