Sari la conținut

campers

Super Membru
  • Număr conținut

    584
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de campers

  1. @Klaus Am cumparat pana la urma asta Toba mea este cam ca asta (daca nu chiar exact ca asta ) si are gatul usor stramb . Motiv pentru care nu puteam baga tot carnatul ala pe toba . Imi ramanea cam un cm afara. Asa ca am taiat un rand de gaurele d-alea , din capat . Proba din nou => tot un cm ramanea afara . Avand la dispozitie doar un fel de traforaj ( domnul care comenta ca n-am ruleta - poate e cazul sa imi atragi atentia si aici ) , si m-am chinuit cre'ca vreo 30-40 minute sa tai prima bucata ..m-am pus de luat masura cu o surubelnita , din toba , sa vad cam cat ar fi toba dreapta , si surpriza ..trebuia sa tai aproape tot db-killer , am mai lasa decat 2 gaurele . Schimbari in sensul acustic sunt , chiar f mari (sper sa ma ajute la itp ) , dar gatuie motorul foarte foarte tare . Ca nu mai are pe unde scoate gazele ! Daca inainte puteam pleca doar din ambreiaj cu atentie , acum nu mai am nici o sansa , se opreste imediat . Sunt diferente si in mers , dar nu stiu sa iti zic ce si cum , l-am folosit doar cativa km sa vad daca chiar se aude sensibil mai incet (asta e principala mea grija ) . Daca nu chinui db-killer-ul prea tare ,cum am facut eu , cred ca nu o sa experimentezi partile negative care le experimentez eu , si totusi ,in acelasi timp , sa linisteasca un pic toba numai bine .
  2. E de 48mm gaura se pare ,la a mea . Am comandat o jucarie de genu. @Klaus Banuiesc ca da , scade . Nu stiu acum cat de tare . Voi scrie aici dupa o voi primi
  3. cel mai la indemana mi-ar fi sa cumpar de aici una , dar nu stiu ce dimensiune imi trebuie , ca nu am o ruleta sau ceva de masurat am sperat sa fie ceva informatii de genu in stante . voi cumpara un subler , in cazul asta
  4. Buna ziua , Am o toba micron , pe un 636 2004 , care e cam galagioasa si nu vreau sa imi deranjez vecinii . De schimbat nu o schimb , asa ca m-am gandit la un db-killer. Nu am mai folosit pana acum asa ceva ,si am vazut ca sunt pe dimensiuni . Imi puteti spune , dupa inscrisurile de pe ea , ce dimensiune trebuie sa caut ? are pe ea stantele urmatoare : mmk56/0et [e24] 92R-00002 o zi placuta !
  5. campers

    B55CVJ

    de ceva timp , consider o camera gen gopro la fel de necesara precum casca . cred ca poti face plangere dar ma indoiesc sa o ia cineva in seama .
  6. daca incarci rezervorul prea mult , curge p-acolo . de asemeni , cred ca si apa de ploaie tot p-acolo se scurge nu stiu exact cum e la motoreta ta , dar una din sarcinile astea le are , sau pe amandoua .
  7. furtunul care vine de la busonul de rezervor are alta functie , nu are nici o legatura cu vacuumul .
  8. cred ca cea de pe fata o am eu . e pe o freccia , dar am impresia ca a fost schimbata . cu tot cu cauciuc 100 lei ?
  9. sunt de la supraplin parca , sau ceva gen . am si eu la cagiva freccia la fel
  10. nu este legal sa circuli asa gandeste-te ca daca ai si nenorocul sa iti ia talonul politia , te-ai cam scos .. e si data trecuta , la 'instrainat catre' ?
  11. clar nu va mai fi cumparat , dar eram curios daca chiar e posibil asa ceva si daca e posibil , ma gandesc ca oricine ar putea fi o 'victima' d-asta . s-ar putea da administratorul drumului in judecata , pentru asa ceva ?
  12. Salut Am fost sa vad o motocicleta , la care am gasit furca ( cilindrul mai mare , nu amortizorul) usor crapata (nu se simte la mana si se observa foarte greu). Cica s-ar fi intamplat asta dupa ce a dat intr-o groapa mare , care a strambat si janta . E posibil asa ceva ?
  13. o treaba asemanatoare o pateam la cagiva 125 (stiu ca ai avut si tu ) , si era cumva de la alimentarea cu aer ... ziua mergea urat , noaptea merge super
  14. nu poti afla decat dand jos rezervorul si robinetul
  15. in general , cel putin cu ce am avut eu de-a face , atunci cand este circuit normal (cel de care tot vorbim noi aici ) , martorul se aprinde progresiv . (din ce in ce mai tare pana la luminozitate maxima ) . Asa ti se aprindea cand functiona ? Sau se aprindea brusc la capacitate maxima ? La o alta jucarie , 2t , am intalnit la rezervorul de la ulei un ax pe care era fixat un plutitor , care cand ajungea jos , inchidea circuitul . Era tot ceva f simplist , dar la o scara mai mare . Nu cred sa ai asa ceva in capsula aia asa mica . Dar acolo era la ulei . Ma gandesc ca la benzina nu se face asa ceva , existand riscul de scanteie .
  16. Inteleg ca , circuitul ar fi ok pana acolo , deci problema este clar de la senzor . Corect ? Sunt un pic obosit si nu inteleg foarte clar . Ce termistor nu intrerupe ? cel care era in poza care ai atasat-o ? Iti tine martorul aprins mereu ?
  17. esti sigur ca ai procedat cum trebuie ? pentru simplitate si testarea circuitului , sa fii sigur ca e acolo defectul , poti scoate papucul maro ( e papuc acolo , nu? ) , si pus termistorul intre cel maro si masa. (in timp ce ai contactul pus la motocicleta - poate ai uitat chiar acest mic detaliu .. ) daca tot nu e cum vrem , poti folosi un multimetru , masurand continuitatea cablului maro in limitele sale extreme : din borna de la rezervor , pana la martorul din bord .
  18. Mai stiu un caz care a avut aceasi problema , si i l-am reparat . La el nu am putut refolosi acea capsula si am fost nevoit sa ii confectionez una , simpla , dar eficienta . Au mai fost probleme cu etansarea cablurilor la el , dar la tine nu pare a fi cazul , vad ca are papuci acolo . Apropro ( ca de asta am si scris acest mesaj) - acum e prilejul perfect pentru a ridica 'rezerva' un pic mai sus . La cazul cu care am avut eu de-a face , i se aprindea becul cand mai avea vreo 3-4 litri , si am ridicat termistorul pentru a i se aprinde cand mai avea vreo 7-8 litri . Asta , in cazul in care nu esti multumit de actuala configuratie .
  19. depinde si de puterea martorului ! LE : am mai gasit o discutie aici despre asta /index.php?/topic/676951-senzor-benzina-rezervor/
  20. asa cum a spus si Bica , acel senzor e un termistor cand este racit cu benzina , are rezistenta mare , si nu permite trecerea curentului electric atunci cand este in aer , si nu mai este racit cu benzina , ii scade rezistenta si permite inchiderea circuitului , aprinzand martorul din bord in general , daca imi amintesc corect , intradevar sunt de 100 ohmi ideea e ca , nu cred ca vei gasi tot asa incapsulat , si va trebui sa te orientezi , sa faci in asa fel incat sa fie cat mai protejat , pentru a evita alarmele aiurea de la valurile si stropii din rezervor . In sensul ca , daca el nu mai este scufundat in benzina , dar din cauza virajelor , este inca stropit ,nu ii va permite sa se incalzeasca , motiv pentru care nu iti va aprinde martorul . propun inainte de a te apuca de treaba , sa probezi circuitul punand o rezistenta in locul senzorului . Pentru siguranta , poti pune intai una de 470 ohmi . Daca nu se aprinde martorul corespunzator , incearca cu una de putere mai mica , pana se va aprinde cum trebuie .
  21. cred ca ai o problema grava , si e undeva intre gat si par Cum ma uitam ca curca in lemne la un capac de culbutori dat jos , cand chiar iti spusesem ca m-am uitat si eu pe acolo inainte ? De fapt , chiar am si scris mai sus ca eu am scos garnitura aia fara sa o rup , deci clar mai m-am uitat acolo Si treaba cu 'mi-ai explicat cum e cu pastilele ' a fost ceva gen - " Eu : astea cum is , cu cat is mai mici cu atat e jocul mai mare ? Tu : da" , discutie care a fost mai mult de dragul a vorbi ceva , ca mie imi place sa vorbesc cu oamenii ... nu iti voi mai raspunde la absolut nici un mesaj de acum inainte , pentru ca nu mi le va mai afisa forumul
  22. Da' pe tine te duce capu , nu gluma , d-aia esti mecanic da' nu iti merge motoreta cum trebuie ))) Garnitura de chiuloasa din cate imi amintesc era cam 280 lei , cea la 100 si ceva de lei era cea de guma, de la culbutori care ai rupt-o tu . Era veche intradevar , da' eu am reusit s-o scot fara s-o rup totusi . Eu , prost si neindemanatic. Si chiar si aproape 200 lei imi pare mult pt o garnitura de chiuloasa pt un 4 in linie vechi , care odata desfacut o sa manance o gramada de bani pt a fi reablitat . Va depasi cu muuuuult pretul unui motor SH in stare decenta . Am sters semnatura sa nu te mai simti atacat , si sa ma lasi cu prostiile tale in pace , pentru ca cum tu ai dreptul la o parere despre mine , am si eu dreptul la o parere despre tine. Scule nu cred ca am cumparat , singurul lucru de care as avea nevoie ar fi insa un sincronizator . Doar d-astea de masurat , pentru a reface jocul la supape , ca , dupa cum stii , am dus-o cu cilindru 2 nefunctional , si am luat-o cu alt cilindru nefunctional + bonusurile care n-are rost sa le amintesc .
  23. n am mai umblat cu spritchit pana acum , si la ochi mi-a parut ok . Mai ales ca il diluasem mai mult decat trebuia deja . Si ma cam si grabeam ca azi trebuia sa fie gata , nu am avut rabdare sa se usuce de tot spritchitul . Cand am dat prima vospea , parea ok chiar ..insa cand a inceput sa se usuce si am dat si a 2a mana , au inceput sa se vada asperitatile nu ma prind unde ar trebui sa se incadreze replica ta , poate doar la 'atacuri' oricum , decat sa ma incurc si cu un vopsitor , care sa fie mecanic ca tine , mai bine o vopseam cu var lavabil si trafalet , sa sa iti raspund in acelasi ton.
×
×
  • Creează nouă...