Sari la conținut

campers

Super Membru
  • Număr conținut

    584
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    campers_cs

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    26nov2010
  • Motocicleta
    none
  • Numar Moto
    BRAILA 2880 / BR 99 PAA /

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia AF1 / Cagiva Freccia / Kawasaki zx6r / Suzuki SV650/

Vizitatori Recenți Profil

2.052 citiri profil

campers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Klaus Am cumparat pana la urma asta Toba mea este cam ca asta (daca nu chiar exact ca asta ) si are gatul usor stramb . Motiv pentru care nu puteam baga tot carnatul ala pe toba . Imi ramanea cam un cm afara. Asa ca am taiat un rand de gaurele d-alea , din capat . Proba din nou => tot un cm ramanea afara . Avand la dispozitie doar un fel de traforaj ( domnul care comenta ca n-am ruleta - poate e cazul sa imi atragi atentia si aici ) , si m-am chinuit cre'ca vreo 30-40 minute sa tai prima bucata ..m-am pus de luat masura cu o surubelnita , din toba , sa vad cam cat ar fi toba dreapta , si surpriza ..trebuia sa tai aproape tot db-killer , am mai lasa decat 2 gaurele . Schimbari in sensul acustic sunt , chiar f mari (sper sa ma ajute la itp ) , dar gatuie motorul foarte foarte tare . Ca nu mai are pe unde scoate gazele ! Daca inainte puteam pleca doar din ambreiaj cu atentie , acum nu mai am nici o sansa , se opreste imediat . Sunt diferente si in mers , dar nu stiu sa iti zic ce si cum , l-am folosit doar cativa km sa vad daca chiar se aude sensibil mai incet (asta e principala mea grija ) . Daca nu chinui db-killer-ul prea tare ,cum am facut eu , cred ca nu o sa experimentezi partile negative care le experimentez eu , si totusi ,in acelasi timp , sa linisteasca un pic toba numai bine .
  2. E de 48mm gaura se pare ,la a mea . Am comandat o jucarie de genu. @Klaus Banuiesc ca da , scade . Nu stiu acum cat de tare . Voi scrie aici dupa o voi primi
  3. cel mai la indemana mi-ar fi sa cumpar de aici una , dar nu stiu ce dimensiune imi trebuie , ca nu am o ruleta sau ceva de masurat am sperat sa fie ceva informatii de genu in stante . voi cumpara un subler , in cazul asta
  4. Buna ziua , Am o toba micron , pe un 636 2004 , care e cam galagioasa si nu vreau sa imi deranjez vecinii . De schimbat nu o schimb , asa ca m-am gandit la un db-killer. Nu am mai folosit pana acum asa ceva ,si am vazut ca sunt pe dimensiuni . Imi puteti spune , dupa inscrisurile de pe ea , ce dimensiune trebuie sa caut ? are pe ea stantele urmatoare : mmk56/0et [e24] 92R-00002 o zi placuta !
  5. campers

    B55CVJ

    de ceva timp , consider o camera gen gopro la fel de necesara precum casca . cred ca poti face plangere dar ma indoiesc sa o ia cineva in seama .
  6. daca incarci rezervorul prea mult , curge p-acolo . de asemeni , cred ca si apa de ploaie tot p-acolo se scurge nu stiu exact cum e la motoreta ta , dar una din sarcinile astea le are , sau pe amandoua .
  7. furtunul care vine de la busonul de rezervor are alta functie , nu are nici o legatura cu vacuumul .
  8. cred ca cea de pe fata o am eu . e pe o freccia , dar am impresia ca a fost schimbata . cu tot cu cauciuc 100 lei ?
  9. sunt de la supraplin parca , sau ceva gen . am si eu la cagiva freccia la fel
  10. nu este legal sa circuli asa gandeste-te ca daca ai si nenorocul sa iti ia talonul politia , te-ai cam scos .. e si data trecuta , la 'instrainat catre' ?
  11. clar nu va mai fi cumparat , dar eram curios daca chiar e posibil asa ceva si daca e posibil , ma gandesc ca oricine ar putea fi o 'victima' d-asta . s-ar putea da administratorul drumului in judecata , pentru asa ceva ?
  12. Salut Am fost sa vad o motocicleta , la care am gasit furca ( cilindrul mai mare , nu amortizorul) usor crapata (nu se simte la mana si se observa foarte greu). Cica s-ar fi intamplat asta dupa ce a dat intr-o groapa mare , care a strambat si janta . E posibil asa ceva ?
  13. o treaba asemanatoare o pateam la cagiva 125 (stiu ca ai avut si tu ) , si era cumva de la alimentarea cu aer ... ziua mergea urat , noaptea merge super
×
×
  • Creează nouă...