zaelu Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 @gn77b Io nu am greturi... sa joace lumea ce vrea dar cind mi se spune sa imi largesc orizontul de la un simulator nu pot sa nu ma intreb amuzat... spre ce? Un simulator de regula este un sand box game adica iti permite sa face ce vrea muschiul tau PS Nu am consola dar cind apare GTA5 pt PC mi-l iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 (editat) dar cind mi se spune sa imi largesc orizontul de la un simulator nu pot sa nu ma intreb amuzat... spre ce?nu ti-a zis tie si nu cred ca la asta se referea. daca de ex as juca numai FPS-uri, oricit de realiste ar fi grafica, miscarile si fizica, se cheama ca tot ingust mi-ar fi orizontul.iti permite sa face ce vrea muschiul tau da de mincare, suge pwla? daca as fi nasol ti-as aminti acuma cum iti exprimai tu parerea despre hobby-urile altora pe alt topic, mai demult dar nu e cazul, ca-mi place ce/cum postezi Editat Noiembrie 11, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 da nu ziceam ca tre' Bibi sa isi largeasca orizontu. Bine... sper ca nu am fost luat tare in serios... doar continuam un schimb de replici in gluma sa nu amorteasca threadu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Adica? la un vre-un joc cu 4 butoane si alea marcate cu triunghi/cerc/patrat/romb... eventual colorate? Aia e largire de orizonturi? On topic... astept sa nu se mai plinga lumea de crashuri si netcode praf la BF4 si il iau si eu... Hold your horses, orizont largit nu inseamna sa joci ceva din ce in ce mai dificil, ci pur si simplu si altceva, mai usor, mai greu, conteaza mai putin, depinde de player. A fost mai mult o gluma anyway, n-am nimic cu oamenii care joaca doar un anumit gen, de ce as avea? Game on! Eu mi-am luat BF4 dar cu ocazia asta am aflat ca-mi trebuie niste upgrades la comp deci astept sa vina alea intai:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iFeel Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Hold your horses, orizont largit nu inseamna sa joci ceva din ce in ce mai dificil, ci pur si simplu si altceva, mai usor, mai greu, conteaza mai putin, depinde de player. A fost mai mult o gluma anyway, n-am nimic cu oamenii care joaca doar un anumit gen, de ce as avea? Game on! Eu mi-am luat BF4 dar cu ocazia asta am aflat ca-mi trebuie niste upgrades la comp deci astept sa vina alea intai:D Ati auzit ma?!? Sange de gamerita,sariti pana mai puteti Acum lasand gluma deoparte,DA este adevarat ce spui in legatura cu orizontul,chiar si o schimbare de platforma(console...orice tip ar fi xbox,ps,wii,samd)constituie o largire a orizontului. Iar despre jucatul unui singur joc,daca esti dedicat si bun la un joc atunci cel putin teoretic ar trebui neaparat sa participi la concursuri organizate pentru jocul respect. Iar in legatura cu "nu esti gamer"...gamer este si un copil care joaca Mario,cat timp joci,nu conteaza ce...esti gamer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Sa sara pentru ce? Sa le dau headshots?) (Mentionez ca glumesc inainte sa se atace un zmeu la cine stie ce shooter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Sange de gamerita,sariti pana mai puteti cica-n ziua de azi is aproape 50% din totalul gamerilor. (Mentionez ca glumesc inainte sa se atace un zmeu la cine stie ce shooter)da' cum iti permiti??? sa nu amorteasca threadu...[trolling]mai joaca cineva WOW userul meu e badboy69[/trolling] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 (editat) Hold your horses, orizont largit nu inseamna sa joci ceva din ce in ce mai dificil, ci pur si simplu si altceva, mai usor, mai greu, conteaza mai putin, depinde de player. A fost mai mult o gluma anyway, n-am nimic cu oamenii care joaca doar un anumit gen, de ce as avea? Game on! Eu mi-am luat BF4 dar cu ocazia asta am aflat ca-mi trebuie niste upgrades la comp deci astept sa vina alea intai:D Ei lasa ca nu mi-a cazut vreun galon sau glicemia. Ziceam si io. Io sint fan simulatoare de astea dar joc doar cu amicii (Budd e unu dintre ei ) coopuri si glumitze. Nu joc shootere single player decit pe eazy pentru ca nu vad rostu de mai mult (de la noptile pierdute si venele sparte cu Quake 3 SP) dar multiplayer prefer cit mai spre sim... Si BF3 am jucat numai modul ala fara icoane (care oricum iti creeaza ameteala si greata). E adevarat ca acum am doar un joc instalat dar asta pina apare ceva sa ia locul lu BF3 (BF4 fara buguri) si poate un RPG gen Skyrim mai decent. Editat Noiembrie 11, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Ba lasati-o-n cacao. Orice joc in plus pe care il joci, pe orice platforma in plus e o largire de orizonturi la fel cum un pachet de tigari diferite e un pas spre sanatate. Gata, acu ma duc si pe topciul alora cu tigarile sa le spun ca nu fumez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 de la noptile pierdute si venele sparte cu Quake 3 SPce vremuri frate... cind mi-am luat primul PC am jucat Quake 3 o saptamina continuu intr-o vacanta. efectiv somn, mincare si ieseam din casa numai daca ardea. incepusera sa mi se para ciudate dimensiunile oamenilor si cladirilor din realitate, asa de tare ma obisnuisem cu "focala" camerei din jocul ala. not good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 World of tanks joaca cineva? joc io. di ce? P.S.: incercati Shadowrun Returns. pana apare Wasteland 2. Sau Torment: Tides of Numenera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) Un joc marfă gen mindfuck: Stanleys Parable. Circa 15 endinguri diferite, recomand! Cât despre assetto corsa, (deşi nu am jucat forza pe xbox decât f puţin,) este un simulator foarte bun, şi e încă în dezvoltare. Forza e arcade! Editat Noiembrie 12, 2013 de DaggT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) pe giagikiiiiiii Editat Noiembrie 12, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 Ba lasati-o-n cacao. Orice joc in plus pe care il joci, pe orice platforma in plus e o largire de orizonturi la fel cum un pachet de tigari diferite e un pas spre sanatate. Gata, acu ma duc si pe topciul alora cu tigarile sa le spun ca nu fumez Daca gamingul devine un viciu ca fumatul, da, o largire de orizonturi inseamna sa iesi, sa te vada soarele si tu pe el By all means, do it. Dar nu cred ca e cazul, nu mai sunt jocurile alea care sa te tina 24 de ore in priza si sa adormi cu capul pe tastatura. Sau poate am imbatranit eu si nu ma mai entuziasmez asa usor, nu stiu. [trolling]mai joaca cineva WOW userul meu e badboy69[/trolling] trollezi, tu, trollezi, Harap-Alb, dar unii inca joaca si multi nu recunosc, ar fi o rusine, pare-se, conform babelor din sat. Tot pentru BF-isti....i love it, devine epic pe final: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 (editat) pai zi si tu ce joci, nu ne trola, ca sintem motociclisti gingasi si ne supy usor. serios acuma, zi ce joci si baga-ti p..., pardon, shutul in ce cred altii. cred ca sint si campioni la Minesweeper, ma gindesc ca nu e usor. Editat Noiembrie 12, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 ce vremuri frate... cind mi-am luat primul PC am jucat Quake 3 o saptamina continuu intr-o vacanta. efectiv somn, mincare si ieseam din casa numai daca ardea. incepusera sa mi se para ciudate dimensiunile oamenilor si cladirilor din realitate, asa de tare ma obisnuisem cu "focala" camerei din jocul ala. not good vremuri erau alea cand se juca saboteur pe hc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 pai zi si tu ce joci, nu ne trola, ca sintem motociclisti gingasi si ne supy usor. serios acuma, zi ce joci si baga-ti p..., pardon, shutul in ce cred altii. cred ca sint si campioni la Minesweeper, ma gindesc ca nu e usor. Eeee, n-am stat sa scriu un post lung si plictisitor cu ce joc eu, care nu intereseaza pe nimeni, nici macar pe mine:D Ca sa-l fac scurt, tre sa aleg si pe care din ele? pe ce criteriu? Joc tot ce prind...cand am timp si cu cine, in caz ca e rost de ceva multi/lan. Mai slabut cu simulatoarele si cu indie games. Tine de chef, dupa un an de zile in care nu m-as fi apropiat de un turn-based, mi s-a pus o pata teribila si am stat o noapte la un MMH, asa, din senin. Sau se intampla sa vreau sa frustrez niste insi si ma bag intr-un shooter ori sa fac pe antrenorul in ceva Manager si sa retrogradez o echipa gen Manchester U. De-aia nu scriu eu ce ma joc, e cu schepsis:P Ce e cert e ca acum astept cu nerabdare sa ma joc BF4, in clipa de fata doar ma uit la el. Pana atunci ma gandeam sa bag un TW:Rome 2 chiar daca e mai vechisor dar mi-a placut mult seria si vreau sa-l bifez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 12, 2013 Share Postat Noiembrie 12, 2013 de aia noi cu simulatoarele sintem destul de safe fata de trolli ete: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) Un joc marfă gen mindfuck: Stanleys Parable. Circa 15 endinguri diferite, recomand!m-am uitat o tira la un gameplay, will check it out. vremuri erau alea cand se juca saboteur pe hc stai ca mi-ai amintit de profa de info din generala... de aia noi cu simulatoarele sintem destul de safe fata de trolliman da' nu te mai scuza atita joaca ce-ti place. [troll mode on]dar pe de alta parte, stiu si eu, dai atitia bani pe un setup de gaming, cu un gameboy nu te distrezi? [troll mode off] mai glumim si noi, nu te supara. Editat Noiembrie 13, 2013 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaggT Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 nu stiu daca s-a mai discutat inainte, dar pentru cei care vor si joace originale, la preturi modice: www.humblebundle.com mai demult au avut BF3, dead space, crisys, acum acu batman, fear, lotr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 nu stiu daca s-a mai discutat inainte, dar pentru cei care vor si joace originale, la preturi modice: www.humblebundle.com mai demult au avut BF3, dead space, crisys, acum acu batman, fear, lotr Vorba aia, ne-ai bagat mortu' in casa. Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Extrem de potrivit cu titlul topicului http://www.tomshardware.com/news/oculus-rift-sex-simulator,25082.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Numai bine, a inceput febra craciunului si a cadourilor, vreau o duzina pentru amicii gameri si in cea mai mare parte, burlaci (ca asa vor ei, bineinteles) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Abia de la anu apare Oculus Rift... pina atunci sigur apar si jucariile virtuale pentru doamne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomyris Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Probabil cumparate tot de barbati...mai dubiosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate