DonGarcea Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Salutari tuturor!! Sfatuiti'ma si pe mine sa imi cumpar un scuter nou pana in 1000 euro si sa nu fie chinezarie. Exista magazine de scutere in Constanta dar sa nu fie chinezarii ? Unde ? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 daca vrei noi, nu te incadrezi cu banii decat la chinezarii. dar sh de banii aia poti sa iei ceva calumea. vrei 50, sau ai a-ul si te poti intinde si la maxiscutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonGarcea Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 daca vrei noi, nu te incadrezi cu banii decat la chinezarii.dar sh de banii aia poti sa iei ceva calumea. vrei 50, sau ai a-ul si te poti intinde si la maxiscutere? De 50 cm3.Deci orice scuter sa fie nou dar sa nu fie chinezarie,nu ma incadrez in 1000 euro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Nu! Cu 1000 iti iei ceva second hand impecabil cu vechime de 1 an sau 2. Intra si tu pe www.bikeshop.ro si uita-te la scutere. La banii aia gasesti ceva impecabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonGarcea Postat Martie 15, 2011 Autor Share Postat Martie 15, 2011 Scuterele de la "First Bike" am inteles ca nu sunt bune de nimic .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 uite aici cat costa ceva de firma, nou. e clar ca toate celelalte din clasa ei o sa fie peste 2000 de euro. bugetul este foarte generos pentru un scuter de 50, mergi pe varianta SH. lasa Linhai, Peda, Firstbike, GoPop, Rich si ce chinezarii mai sunt pe piata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonGarcea Postat Martie 18, 2011 Autor Share Postat Martie 18, 2011 Deci pana la urma imi iau o chinezarie ..macar sa ma tina un an pana imi iau masina .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 si daca nu te tine nici o luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonGarcea Postat Martie 18, 2011 Autor Share Postat Martie 18, 2011 Trebe sa ma tina un an ..am mai avut o chinezaria si ma tinut 1 an si un pic .. Mesaj completat Daca ii fac rodajul cum trebuie eu zic ca ma tine un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 pai il iei nou? iti dai seama cat pierzi la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 daca as avea 1000 de euro de dat pe un scuter si as avea 16 ani, as face repede a1 si mi-as lua un 125. daca e vorba sa te tina doar 1 an nu inteleg de ce vrei sa arunci banii pe fereastra. cu chinezaria oricum ai face, tot arunci banii pe fereastra. la un scuter "de firma" pierzi daca il iei de nou, daca il iei sh la revanzare dupa 1 an nu pierzi mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 De ce sa piarda ? Nu va inteleg, aveti o obsesie cu chinezariile... Poate sa-l tine si mai mult de un an scuterul daca are grija de el si e destul de ieftine un scuter china nou, sunt intre 20-25 mill decat o epava sh Cu 1000 euro gasesti scuter sh bun, dar sa il cumperi de la cunoscuti sa sti pe ce dai bani, mai multa incredere in sh-uri ai la motoarele 4T si scutere clasice, cele sport sunt forjate de copii teribilisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 sfatul cel mai bun: fa ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonGarcea Postat Martie 18, 2011 Autor Share Postat Martie 18, 2011 De ce sa piarda ? Nu va inteleg, aveti o obsesie cu chinezariile... Poate sa-l tine si mai mult de un an scuterul daca are grija de el si e destul de ieftine un scuter china nou, sunt intre 20-25 mill decat o epava sh Cu 1000 euro gasesti scuter sh bun, dar sa il cumperi de la cunoscuti sa sti pe ce dai bani, mai multa incredere in sh-uri ai la motoarele 4T si scutere clasice, cele sport sunt forjate de copii teribilisti Good point !Peste 2 saptamani ma duc sa imi iau unul nou. Mesaj completat Salutari.Am achizitionat ieri un scuter de la First Bike ,modelul Special.O sa pun poze mai incolo daca vrea cineva sa il vada Mesaj completat Poze : http://www.2shared.com/photo/I7YyJYJO/Imagine0197.html http://www.2shared.com/photo/y_9bub-u/Imagine0195.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate