toply Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Duminica, 2 octombrie, fiind o vreme super de plimbare ne-am strans repede 6 motoare si am plecat la plimbare prin Cheile Sohodorului (langa Tg. Jiu), o zona superba cu niste peisaje salbatice (multe stanci excelente pentru alpinism). Motoarele care au mers la plimbare au fost: Honda VFR750F, Suzuki SV 1000, Kavasaki Z750, Yamaha XJ600 si doua Yamaha Fazer 600 iar di Tg Jiu s-a mai alaturat si un Suzuki GSX600R. Cuvintele nu isi mai au rostul acum, mai bine las pozele sa vorbeasca : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Faina excursia. Bai Flipp, la un moment dat fazusem pe ZFT ( ZFT=zetul freaca tot....asta e traducerea proprietarului ) doua casti si ma gandisem ca te-ai asezat si tu la casa ta! Dar dupa te-am vazut singur pe motoi si m-am lamurit Lasa dracu camerele de filmat si fa-ti si tu o muiere s-o cari cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Din Sohodol am multe amintiri placute de la catzarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Din Sohodol am multe amintiri placute de la catzarat Intradevar de acolo nu poti avea decat amintiri frumoase, daca ai ceva echipament de catarat e super, trasee pitonate sunt cu gramada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Faina plimbare. Uite-asa as merge si eu in fiecare weekend daca as avea cu ce. p.s. (si cu echipamentul de catarat cu mine). Asa domnule Flipper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Octombrie 2, 2006 Autor Share Postat Octombrie 2, 2006 Se pare ca toate fetele au ceva cu Flipper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Super faina zona. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Catara domnisoara Sader? Care e traseul de urmat pentru a ajunge acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Care e traseul de urmat pentru a ajunge acolo? Din Tg. Jiu se merge 13km spre Baia de Arama, si se ia stanga spre Runcu. Dupa aproximativ 4 km in satul Runcu se paraseste drumul principal inainte de un pod si se continua drumul inainte (drumul principal coteste la stanga) inca aproximativ 2 km pana la intrare in chei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Cool, sper sa ajung si yo pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate