MadDog9 Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Buna sunt ady din bistrita si as avea o problema cu robinetul de benzina. Intr-o zi m-am hotarat sa imi vopsesc motoru si mi-am desfacut rezervorul, scotand si robinetul de benzina de la rezervor,iar acum dupa ce l-am montat am obervat ca curege benzina neetansandu-se cum trebuie. Mai mentionez ca s-a vopsit si locul unde a fost robinetul. Am comandat garnitura noua dar mai departe nu stiu cum sa procedez. Va rog mult sa ma ajutati sa imi fak motoru si pot iesi linistit cu el fara teama de a lua foc din mers pt ca benzina ar curge direct pe motorul incins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krapu' Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Buna sunt ady din bistrita si as avea o problema cu robinetul de benzina. Intr-o zi m-am hotarat sa imi vopsesc motoru si mi-am desfacut rezervorul, scotand si robinetul de benzina de la rezervor,iar acum dupa ce l-am montat am obervat ca curege benzina neetansandu-se cum trebuie. Mai mentionez ca s-a vopsit si locul unde a fost robinetul. Am comandat garnitura noua dar mai departe nu stiu cum sa procedez. Va rog mult sa ma ajutati sa imi fak motoru si pot iesi linistit cu el fara teama de a lua foc din mers pt ca benzina ar curge direct pe motorul incins. PAI PUNE SI TU O POZA SA VEDEM CUM ARATA nu cumva ii de antimoniu si ai strans prea tare si a crapat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 Negative. Oringu ala daca il dai jos se largeste. Ori il incalzesti cu foehnu si il pui sus ori astepti ala nou si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Martie 20, 2011 Autor Share Postat Martie 20, 2011 (editat) sambata mi-a ajuns garnitura de la robinet, dar nu stiu cum sail montez ca sa nu mai am probleme. Cineva m-a sfatuit sa dau jos vopseaua ak unde era pus robinetul ca din cauza asta nu se etanseaza cum tb ca am pipait si am simtit mici deformatii in spatiul robinetului si dupa ce il montez mi-a mai zis sa pun silicon in jurul lui dar nu stiu dak nu topeste siliconul benzina. Editat Martie 20, 2011 de MadDog9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Martie 20, 2011 Share Postat Martie 20, 2011 (editat) silicon de garnituri, nu o sa ai nici o problma, nu ai nici un fel de presiune acolo Editat Martie 20, 2011 de XorX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat Martie 21, 2011 Autor Share Postat Martie 21, 2011 silicon de garnituri, nu o sa ai nici o problma, nu ai nici un fel de presiune acolo Multumesc de ajutor. Va doresc tuturor asfalt usat si multi km la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate