sunnyboy Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 da mai bine incepi tu cu un scuter si la 16 ani iti iei motor de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 5, 2006 Autor Share Postat Octombrie 5, 2006 pai primele luni o sa circul numai printre blocuri,si am vazut multi politisti mituiti de alti,mai ales acu in seara asta cand am venit acasa...erau 2 tipi cu un Gillera Runner,ia oprit pt ca nu au respectat semnele de circulatie,scuteru se vedea ca e forjat ma gandeam ca e furat,politisti au fost SUPER BAIETASI ca nu ia cerut ceva vreau act sa dovedeasca ca nu e furta si au plecat,da mi se pare ca ia bagat ceva la buzunar:P da stiu ca Gillera Runner nu are fata de moto:P si e legal sa mergi cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 gilera runner e un scuter si ca sa circuli legal cu el trebuie inmatriculat si sa ai varsta de 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Nu toate Runner`urile merg fara permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 Corect runner de 50cc si limitat la 45 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 (editat) un DNA 2006 e bun cat de cat?ca am inteles ca e si automat si vad ca si voi imi recomandati sa incep pe unu normal Editat Octombrie 6, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 deci... eu zic ca acum degeaba mai iti mai iei... de ce nu te-ai gandit cu vreo 2-3 luni inainte sa iti iei ? dak tot asta vrei... dar, dak esti asa nerabdator sa il iei, sa faci vreo 500 km si dupaia sa il tii o iarna degeaba, ia-ti. si ia-ti pt inceput ceva simplu, scuter, cu forma de scuter. care nu te complici cu viteze, ambreiaj... ca la inceput o sa fie complicat. pe cand scuterele doar accelerezi si pleaca ah... si nu iti recomand ceva nou, deoarece o sa cazi cu el. si ceva nou, zgariat si indoit scade foarte mult la pretul de revanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 si mai invata sa scrii. Si ce ,daca nu arata a motor inseamna ca nu te opreste politia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 sa inteleg ca si Dna e cu viteze? si oricum prima oara am vrut si eu un SH da tata se incapataneaza sa-mi ia ceva nou tot nu sunt lamurit,uni spun ca la tzr iti trebuie A1,alti ca nu,care e adevaru pana la urma? uitate ce scrie aici http://www.yamaha-motor.ro/products/gearbo...p?view=techinfo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 TZR-ul are toate caracteristicile unei motociclete. Trebuie permis A1 cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 si vad k capacitatea cilindrica este de 49.7.oricum daca tu zici asta,nu pot sa ma contrazic cu tine.da nici nu noul cod rutier nu se poate circula cu el fara permis A1.nu ca mi-ar fi greu sa dau de el,da inca am 15 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Autor Share Postat Octombrie 6, 2006 care e mai bun dintre astea 2?Aprilia SR50 sau Peugeot JetForce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeegerKronteal Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 SR50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 SR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_owner Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 sa inteleg ca si Dna e cu viteze? si oricum prima oara am vrut si eu un SH da tata se incapataneaza sa-mi ia ceva nou tot nu sunt lamurit,uni spun ca la tzr iti trebuie A1,alti ca nu,care e adevaru pana la urma? uitate ce scrie aici http://www.yamaha-motor.ro/products/gearbo...p?view=techinfo DNA-ul are cutie automata..rs tzr xr6 au cutie cu viteze care e mai bun dintre astea 2?Aprilia SR50 sau Peugeot JetForce? jetforce-ul mai misto sr vezi pe toate strazile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 sr 2006 cel mai taree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 daca tot vrei ceva gen moto ia un dna 50, si te obisnuiesti si cu pozitia pe un motor (rs50;125),si cand faci 16 dai de a1,dai dna ul plus o diferenta si ti iei un rs;( eu asa fac) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) daca tot vrei ceva gen moto ia un dna 50, si te obisnuiesti si cu pozitia pe un motor (rs50;125),si cand faci 16 dai de a1,dai dna ul plus o diferenta si ti iei un rs;( eu asa fac) cineva care are rs 125 il da pt ceva mai mare nu cred k o sa gasesti vreun noob care sa dea rs 125 pe un dna 50...parerea mea Editat Octombrie 23, 2006 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 cineva care are rs 125 il da pt ceva mai mare nu cred k o sa gasesti vreun noob care sa dea rs 125 pe un dna 50...parerea mea nu trebuie neaparat la schimb vinde dna-ul mai pune ceva si ia RS eu asa am inteles din ce a spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 nu trebuie neaparat la schimb vinde dna-ul mai pune ceva si ia RS eu asa am inteles din ce a spus asa e, asta am vrut sa spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 nu trebuie neaparat la schimb vinde dna-ul mai pune ceva si ia RS eu asa am inteles din ce a spus tre sa puna o dif putin cam mareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 daca tot vrei ceva gen moto ia un dna 50, si te obisnuiesti si cu pozitia pe un motor (rs50;125),si cand faci 16 dai de a1,dai dna ul plus o diferenta si ti iei un rs;( eu asa fac) a prost te agiti cu dna-ul:P ca din toate scuterele,in afara de cele cu viteze as aleage Peugeot Jetforce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 a prost te agiti cu dna-ul:P ca din toate scuterele,in afara de cele cu viteze as aleage Peugeot Jetforce dar sr-ul nou nu iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) dar sr-ul nou nu iti place? imi place da JetForceu e no.1 Editat Octombrie 24, 2006 de RauL_z3u07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 e o chestie subiectiva designul!!!! fiecaruia ii place un anumit model!!!! la design nu potzi vorbi de cel mai frumos scuter, e o chestie de gusturi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate